2777
2789
عنوان

ژل لب درد داره بچه ها؟؟کیازدن

2860 بازدید | 57 پست

فردا وقت دارم میخوام یک سی سی بزنم تایپیکای قبلودیدم همه گفتن درحدمرگ درد داره وتاصبح درد کشیدن واقعا تاصبح درد داره؟؟

استرس دارم خوابم‌نمیبره😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا یک سی سی؟هیچ تغییری نمیکنی.تو ک داری تحملش می‌کنی بیشتر بزن اگه قراره انجامش بدی.بعدم دردش ...

اخه اولین بارمه میترسم خیلی اردکی بشه،دردش درچه حده؟دکترم گفت با زایلاپی قراره سر کنه

بستگی به آستانه تحمل خودت داره

من خیلی درد کشیدم تا صبح لبم نبض میزد و باد کرده بود تا سه روز درست و حسابی غذا نخوردم میترسیدم گاز بگیرم لبمو

وقتی آب می‌خوردم از گوشه های لبم می‌ریخت بیرون 😑

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حالا چرا یک سی سی؟هیچ تغییری نمیکنی.تو ک داری تحملش می‌کنی بیشتر بزن اگه قراره انجامش بدی.بعدم دردش ...

آره منم سری اول میخواستم یه سی سی بزنم دکتره گفت ارزش نداره درد بکشی بخاطر همین دو سی سی زدم بیشتریش جذب شد دوباره رفتم یک و نیم سی سی دیگه زدم تازه من خودم لب دارم فقط میخواستم یکم حجیم تر بشه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بستگی به آستانه تحمل خودت داره من خیلی درد کشیدم تا صبح لبم نبض میزد و باد کرده بود تا سه روز درست ...

جدی؟دارم پشیمون میشم😂همون لحظه تزریقم خیلی درد داشت؟

یعنی از دردنمیتونستی بخوری یا ازترس بود؟