2777
2789

چون جفتتون متاهلید

نه اینکه رابطه چیزی باشه ها در حد صحبت و درد و دل دوس دارم باهاش هم صحبت بشم دسته خودمم نیست نمیدونم چمه🤦🏻‍♀️

شیطون و لعنت بفرس 

ب این فک کن شما ک بهم نمیرسید پس برا چی باهم حرف بزنید؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلام. توی رابطت با همسرت مشکلی نداری؟ دوستش داری؟ ممکنه بی مهری به همسرت و این که تکیه گاه کاملی برات نیست و نمیتونی راحت راجع به هر چیزی باهاش حرف بزنی و درد و دل کنی باعث این موضوع شده باشه؟ ممکنه به این ارتباط چنگ میزنی که کمبود های رابطت رو حس نکنی؟ قضاوت نمیکنم و فقط پیشنهاد میدم با یه مشاور صحبت کنی تا راهنماییت کنه چون این چیز میتونه زندگیت رو یا ذهنت رو از هم بپاشونه. لطفا تا دیر نشده اقدام کن. آرزوی بهترین ها رو دارم برات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیطون و لعنت بفرس  ب این فک کن شما ک بهم نمیرسید پس برا چی باهم حرف بزنید؟

مگه اخه همه حرف زدنا تهش رسیدنه

بعدم حرف زدیم چند باری راجب مشکلات حرف زدیم و همدیگه رو راهنمایی کردیم ولی همش دوس دارم از اتفاقات روزمرگیم بهش بگم همش دوس دارم مثل ی رفیق باهاش حرف بزنم

صحبت و درد دل با کسی که اگر همسرت بدونه مخالفه و خودت هم احساس غیر عادی بودن موضوع رو داری قطعا خیانت هست 

سریع برو مشاور و کمک بگیر 

مسایل زندگی مشارکت رو هم حل کن

تمام راه های ارتباطی با اون آقا رو هم ببند 

مگه اخه همه حرف زدنا تهش رسیدنه بعدم حرف زدیم چند باری راجب مشکلات حرف زدیم و همدیگه رو راهنمایی کر ...

خب از نظر من مسخرس 

وقتی قرار نیس ب چیزی برسین چت کنین 

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلام. توی رابطت با همسرت مشکلی نداری؟ دوستش داری؟ ممکنه بی مهری به همسرت و این که تکیه گاه کاملی برا ...

عزیزم مشکل من اینه نمیتونم با مشاور حرف بزنم رفیقی ام ندارم دورم همه رفتن البته بودنم چون رفیقام همشون منم منم میکنن نمیتونستن منو درک کنم سره همینه همش دوس دارم بااین ادم دردودل کنم جفتمون زندگیامون دوس داریم

عزیزم مشکل من اینه نمیتونم با مشاور حرف بزنم رفیقی ام ندارم دورم همه رفتن البته بودنم چون رفیقام همش ...

قربونت برم عزیزم اگه میبینی واقعا داشتن یه همزبون میتونه توی زندگیت تاثیر بذاره بیا با خودم صحبت کن. خوشحال میشم بتونم کمک کنم که زندگیت و رابطتت رو به خاطر این موضوع از دست ندی. اگه دوست داشتی آیدی تلگرامت رو واسم بذار. 

عزیزم شما مشکلی نداری همسرت با یه خانم دیگه درد و دل کنه ومشکلاتشو بگه؟

صادقانه بگو

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
عزیزم شما مشکلی نداری همسرت با یه خانم دیگه درد و دل کنه ومشکلاتشو بگه؟ صادقانه بگو

صادقانه میگم من سره همسرم قسم میخوردم جوری که اگه کسی بدون لباسم پیشش بود میدونستم کاری نمیکنه تا ازش چندتا حرکت دیدم و دوروغایی که فهمیدم هیچ وقتم گردن نگرفت همسر من ی ادمیه که خیلی زرنگه اگه واقعا باهام صادق باشه و بتونه اعتماد از دست رفتم برگردونه نه هیچ مشکلی ندارم 

صادقانه میگم من سره همسرم قسم میخوردم جوری که اگه کسی بدون لباسم پیشش بود میدونستم کاری نمیکنه تا از ...

مطمئنی که همسر اون آقا هم مشکلی نداره؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
مگه اخه همه حرف زدنا تهش رسیدنه بعدم حرف زدیم چند باری راجب مشکلات حرف زدیم و همدیگه رو راهنمایی کر ...

کم کم عاشقش میشی . شیطون کم کم میاد جلو. نکن عشقم. خیلی راهنمایی میخای برو مشاور

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️