2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

572 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من هشت سال ازدواج کردم وبچه ندارم شوهرم شغلش خوبه ولی مخارجمون بالاست الان واسه شغل دیگه پیشنهادداره ولی اگه بخوادبره هردوشغل شیفت شب میشه یعنی کل ماه شیفت شب میشه منم توشهرشون غریبم وکسی روندارم وخیلی تنهام بنظرشمابذارم بره یانه جدیداهم خونواده اش خیلی ازمون درخواست پول میکنن خودمون مستاجرهستیم وپس اندازی نداریم 

گاهی انسانم آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توقعات رو بیارید پایین

اصلا خوب نیس ک تمام ساعتهاشو اختصاص بده ب کار

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱

من اگ جا شما بودم بچه هم نداشتم

یجوری خرجم رو بادخلم یکی میکردم..و ساعتای بیشتریو باهمسرم میگزروندم..

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱
خب توقعات رو بیارید پایین اصلا خوب نیس ک تمام ساعتهاشو اختصاص بده ب کار

من اصلا توقعی ندارم هشت سال ساختم باهاش خودش میگه اجازه بده برم دوجاکار

گاهی انسانم آرزوست
من بودم نمیزاشتم بره تو جمع خانوما 

بهیچ عنوان

شوهرم اصلا قبول نمیکنه خونواده اش هم خیلی باسیاست هستن کمک میکنه بازهم ازمون طلبکارن وفکرمیکنن وظیفه ...

من نمیدونم چجوری اصلا قبول میکنین چنینی چیزاییو

اونم توی این شرایط

پسرشون میخواد خودشو فدا کنه اکی ولی شما هم این وسط فدا میشید دلیلی نداره همسر شما دو برابر کار کنه برای اونا اخه

من اصلا توقعی ندارم هشت سال ساختم باهاش خودش میگه اجازه بده برم دوجاکار

نزار