shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 9987 عنوان راهنمایی میخوام 572 بازدید | 48 پست سلام دوستان من هشت سال ازدواج کردم وبچه ندارم شوهرم شغلش خوبه ولی مخارجمون بالاست الان واسه شغل دیگه پیشنهادداره ولی اگه بخوادبره هردوشغل شیفت شب میشه یعنی کل ماه شیفت شب میشه منم توشهرشون غریبم وکسی روندارم وخیلی تنهام بنظرشمابذارم بره یانه جدیداهم خونواده اش خیلی ازمون درخواست پول میکنن خودمون مستاجرهستیم وپس اندازی نداریم گاهی انسانم آرزوست 1402/07/26 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 9987 اینم بگم شغلش باخانوماسروکارداره بعدهم هرماه مبلغی روکمک خونواده اش میکنه چندساله گاهی انسانم آرزوست
shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 9987 چقدر در امدتون بیشتر میشه دوبرابرمیشه گاهی انسانم آرزوست
هادیهدا۳۱۳ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 253 خب توقعات رو بیارید پاییناصلا خوب نیس ک تمام ساعتهاشو اختصاص بده ب کار ⚡️ _بیایهویییهثوابیشریکشو🍀۰•✾––مثلابگو:بهعشقمهدی؛ ⁵ اللهمعَجـَّللوَلیکالفَرج🌝بهعشقظهورش؛ ² الهیعظمالبلاء🦋بهعشقاسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱
aftabgardonn عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 5889 این که با خانوماس که مهم نیست اگه شوهرت آدم باشه نباشه بهتر بشناسیش اگه خونت آپارتمانی و اذیت نمیشی نمیترسی نه توام شب زود بخواب تا بیاد
هادیهدا۳۱۳ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 253 من اگ جا شما بودم بچه هم نداشتمیجوری خرجم رو بادخلم یکی میکردم..و ساعتای بیشتریو باهمسرم میگزروندم.. ⚡️ _بیایهویییهثوابیشریکشو🍀۰•✾––مثلابگو:بهعشقمهدی؛ ⁵ اللهمعَجـَّللوَلیکالفَرج🌝بهعشقظهورش؛ ² الهیعظمالبلاء🦋بهعشقاسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱
shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 9987 پول ندید به خانوادش شوهرم اصلا قبول نمیکنه خونواده اش هم خیلی باسیاست هستن کمک میکنه بازهم ازمون طلبکارن وفکرمیکنن وظیفه اشه گاهی انسانم آرزوست
shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 9987 من اگ جا شما بودم بچه هم نداشتم یجوری خرجم رو بادخلم یکی میکردم..و ساعتای بیشتریو باهمسرم میگزروندم ... خودمم دودلم روهمین موضوع گاهی انسانم آرزوست
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11294 اینم بگم شغلش باخانوماسروکارداره بعدهم هرماه مبلغی روکمک خونواده اش میکنه چندساله من بودم نمیزاشتم بره تو جمع خانوما
shilannnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 9987 خب توقعات رو بیارید پایین اصلا خوب نیس ک تمام ساعتهاشو اختصاص بده ب کار من اصلا توقعی ندارم هشت سال ساختم باهاش خودش میگه اجازه بده برم دوجاکار گاهی انسانم آرزوست
هادیهدا۳۱۳ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 253 من بودم نمیزاشتم بره تو جمع خانوما بهیچ عنوان ⚡️ _بیایهویییهثوابیشریکشو🍀۰•✾––مثلابگو:بهعشقمهدی؛ ⁵ اللهمعَجـَّللوَلیکالفَرج🌝بهعشقظهورش؛ ² الهیعظمالبلاء🦋بهعشقاسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱
anna1991 عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 13835 شوهرم اصلا قبول نمیکنه خونواده اش هم خیلی باسیاست هستن کمک میکنه بازهم ازمون طلبکارن وفکرمیکنن وظیفه ... من نمیدونم چجوری اصلا قبول میکنین چنینی چیزاییواونم توی این شرایطپسرشون میخواد خودشو فدا کنه اکی ولی شما هم این وسط فدا میشید دلیلی نداره همسر شما دو برابر کار کنه برای اونا اخه
هادیهدا۳۱۳ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 253 من اصلا توقعی ندارم هشت سال ساختم باهاش خودش میگه اجازه بده برم دوجاکار نزار ⚡️ _بیایهویییهثوابیشریکشو🍀۰•✾––مثلابگو:بهعشقمهدی؛ ⁵ اللهمعَجـَّللوَلیکالفَرج🌝بهعشقظهورش؛ ² الهیعظمالبلاء🦋بهعشقاسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱