2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 48 پست
 همه جازن ومرد مورددارهست وباشناختی که ازشوهرم دارم میدونم سمت زن نمیره مثلا یه نمونه اش خانومه ...

اره دقیقا و اونیم که خیانت می‌کنه چه مرد چه زن مقصر نمیشه بگی خانوما گول میزنن چجور موقع هرچی میشه عقل ما نصف حق آب خوردنمونم بعد ازدواج میگیرن اما تو این چیزا مرد بیچاره زنا گولس زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا و اونیم که خیانت می‌کنه چه مرد چه زن مقصر نمیشه بگی خانوما گول میزنن چجور موقع هرچی میشه ع ...

فکر کن خانوما با این همه محدودیت که میگی بازم شیطون بلا هستن 

والا ما اگه قدر خودمونو میدونستیم 

از توانایی هامون خبر داشتیم 

دنیا به ناز شصتمون میچرخید 

موافقم نمیدونم چرا ادما انقدر به خودشون مطمئنن  شهر عجایبه نی نی سایت

برو بازار پوشش ها رو ببین  اینستا رو برو ببین  حالت بهم میخوره از  همجنسامون  باعث تحریک مرد میشن بعد میگن نه مقصر آقاست خواست نگاه نکنه خب میره با زنش تو خونه مقایسه میکنه  از زنش زده میشه  این خودش یه راه برا خیانت باز میشه . 

اره دقیقا و اونیم که خیانت می‌کنه چه مرد چه زن مقصر نمیشه بگی خانوما گول میزنن چجور موقع هرچی میشه ع ...

اتفاقا من اونروزدعوای اساسی کردم باشوهرم وطوری نشوندمش که توحتماکاری کردی که اون خانوم به خودش جرات همچین کاری روداده هرچی قسم میخورد هیچوقت همجنس اموزیرسوال نمیبرم ولی بعضی از زنا نامردوپست شدن براشون مهم نیست طرف زن داره مردچشم چرون خانوم توچرامیخندی وپیام میدی توکه میدونی یه زن توخونه داره توچرا باهاش میچتی ومیری بیرون 

گاهی انسانم آرزوست
اتفاقا من اونروزدعوای اساسی کردم باشوهرم وطوری نشوندمش که توحتماکاری کردی که اون خانوم به خودش جرات ...

خب گلم مردشم هست یه سر برو تو محیط کار خانوم می‌گفت شوهر دارم مرد دست از سرم برنمیداره فرقی ندارد من میگم به جنسیت نیست به ذات آدماس 

من خودم نمیگم زن ادم بدیهو.... ولی متاسفانه چیزایی دیدم که دلم شکسته شدازهمجنس خودم 

داییم تو بانک کار میکنه  هم اتاقیش دوتا خانوم هست میگه از من یه سوالاتی میپرسن زنت میره پاکسازی صورت؟؟ میره اپیلاسیون؟؟  و.... خیلی زشته این سوالات بخدا یه زن از مرد بپرسه  بعد میره از زنش میپرسه  و  خیلی چیزای دیگه  چشم و گوش مرد رو ب همه چی باز میکنن . اخه ب شماها چه ک از یه آقای متاهل این رو می پرسید 

اوندفعه همکارشوهرم رفته بودتواتاق استراحت خانومابخوابه گفت بهش گفتم چه اتاقتون بوی بدی میده گفت همکارخانوم فلانی بوده گفته مثلا بوی اب منی میده فکرکن پسره هنگ کرده بودواومده بودتواتاق استراحت اقایون وتعریف کردکه خانوم فلانی همچین حرفی وزده 

گاهی انسانم آرزوست

چون ذات زن عشوه گره  میتونه هر کاری بکنه  با لوندیش  عشوه گیریش  نازکردناش   و....  

داییم تو بانک کار میکنه  هم اتاقیش دوتا خانوم هست میگه از من یه سوالاتی میپرسن زنت میره پاکسازی ...

میری سوتین بخری دیدی یه فروشنده خانم هست 

اون که حساب میکنه مرده ضاحب مغازه؟ 

اون خانوم فروشنده جلو اون مرده حساب داره هرچی دلش میخواد میگه 

مثلا 

خانوم سایزت چنده بزن کنار ببینم 

من خودم این مدلی میبندم راضیم و....

و البته ذات مرد هم عشوه خریدن هست

من خودم خانومم  دوس ندارم راجب همجنسام اینو بگم ولی خب واقعیت ماجرا رو نمیشه کتمان کرد آقایون هم خیلی کرم میریزن ولی  تا خر هست خرسوارم هست 

چون ذات زن عشوه گره  میتونه هر کاری بکنه  با لوندیش  عشوه گیریش  نازکردناش  ...

واقعا چیکار کردن با خانومامون که اینجوری بر علیه همین و آقایون بیگناه می‌دونن و همه چیز زیر سر زن بنظرم ادامه ندیم ...