2777
2789

نمیدونم واقعا سرماخوردگبه یا چی

هیچ علائم دبگه ای ندارم

ولی ۳ ۴ روزه از درد دارم میمیرم، موقع قورت آب دهان و آب و غذا گلو درد خیلی شدید دارم هیچی نمیتونم قورت بدم

یهو میزنه به گوشام و تیرررر میکشه گوشام

الان دیگه با تنفسم درد میگیره و میسوزه هم گوش هم گلو

رفتم پیش یه پزشک عمومی گفت فقط گوشت جرم داره و گرنه چیزی نیست شستشو بده

میگم شاید اون حالیش نبوده

ولی برم پیش متخصص بهتره؟ چون فکر نکنم سرما خوردگی باشه

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

سلام عزیز

احتمال داره سویه ی از کرونا یاشه

هر کدوم ازین دکترا بری اوکی هستش ،طبیعتا متخصص بهتره 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوربم آزیترومایسین داد

الان سه شبه دارم آزیترو میخورم ولی اصلا خوب نشده بدترم شده

اخه احساس میکنم اصلا چرکی نیست

بیشتر خشکه و انگار زخم شده مبخواد خون میاد

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
عفونت گوشه یه پیاز رنده کنید بعد ابشو بگیرید بریزید داخل گوش اب روی اتشه سراغ دکتر وداروهای شیمیایی ...

خطرناک نیست خودم اینکارو بکنم؟ بکم میترسم چیزی بریزم تو گوشم😁😪

خطرناک نیست خودم اینکارو بکنم؟ بکم میترسم چیزی بریزم تو گوشم😁😪

نه اصلاخطرناک نیست من داخل گوش بچه دوساله هم میریزم از الان تا فردا چند بار بریز دیگه نیاز به هیچ دکتری نداری من برا خودمم میریزم

الان سه شبه دارم آزیترو میخورم ولی اصلا خوب نشده بدترم شده اخه احساس میکنم اصلا چرکی نیست بیشتر خش ...

منم علائمتو داشتم

با عسل آروم میشد گلوم

اگر الان عسل نداری ، آب گرم و نبات بخور

فردا سوپ نخود و گوشت گوسفند بخور

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
منم علائمتو داشتم با عسل آروم میشد گلوم اگر الان عسل نداری ، آب گرم و نبات بخور فردا سوپ نخود ...

هیچی روم اثر نمیذاره

ابلیمو عسل خوردم هیچ فرقی نکرد

مرسی عزیزم❤️فردا سوپو امتحان مبکنم

هیچی روم اثر نمیذاره ابلیمو عسل خوردم هیچ فرقی نکرد مرسی عزیزم❤️فردا سوپو امتحان مبکنم

برای زخم گلو ،یک قاشق عسل خالی بخور عزیزم