2777
2789
عنوان

با پدرم خیلییی بد دعوام شد💔

621 بازدید | 36 پست

سر ی موضوع مسخره ک من مجبور بودم برای ی سفر عجله ای سواری بگیرم بجای اتوبوس و پدرم گفت نه تو عادت کردی ب سواری و هزینش بیشتره در حالی ک عجله ای بود

سر این موضوع کوچیک خیلی دعوامون بزرگ شد ک پدرم گفت اصلا نمیزارم بری منم گفت باشه نزار خلاصه من بعدا میتونم برم هر جا دلم بخواد(یعنی زمانی ک ازدواج کردم و جدا شدم) ک پدرم گفت اونموقع منم میزنم تو دهنت هر گوری خواستی برو کلی حرف دیگم زد بهم کلا

چیکار ‌کنم؟

عصبیم بدجوررررر

سلام عزیزم 

امیدوارم که دو تاتون آروم بشین 

اینطور وقتا اصلا حوابی نده برو اناقت تا اوضاع آرام بشه 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام عزیزم  امیدوارم که دو تاتون آروم بشین  اینطور وقتا اصلا حوابی نده برو اناقت تا اوضا ...

خیلی بد گفت

اصلا انتظار نداشتم

دوست دارم همین الان بزنم برم بیرون از این خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد گفت اصلا انتظار نداشتم دوست دارم همین الان بزنم برم بیرون از این خونه

میفهمم 

مردها عصبانی میشن یه چیزایی میگن بعدخودشون پشیمون میشن

عکس العملی نشون ندی ، اونم خاموش میشه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
خیلی بد گفت اصلا انتظار نداشتم دوست دارم همین الان بزنم برم بیرون از این خونه

نه نرو  هر دو عصبانی بودین یه چیزی گفتین فقط نزار حرمتا شکسته بشه  بعد ک آروم  شدی  می فهمی کار خوبی کردی این وقت شب بیرون نزدی

مکالمه هر دوتاتون خیلی بد بود علل خصوص شما

آخه من باید سررریع میرفتم

بخاطررر صد هزار تومن تفاوت اینطوری کرد

من دارم سعی میکنم دستم تو جیب خودم باشه و کار میکنم با اینکه الان باید ب درسم بچسبم بعد اونارم منت گذاشت سرم

من هم با مادرم دعوام شد و پدرم وسط میپرید میخواست منو سرزنش کنه منم گفتم من دارم با مامان دعوا میکنم 

الان ده روزه باهام حرف نمیزنه فقط وقتایی که سلام بدم جوابمو میده منم اهمیتی نمیدم از بس از بچگی اذیتم کردن هر دوتاشون نمیبخشمشون

من دوقطبیم نه تنها درکم نمیکنن تازه نزاشتن قرصامو بخورم الان حال بدم و داد زدنام تقصیر خودشونه اصلا هم پشیمون نیستم از کارام 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

میفهمم  مردها عصبانی میشن یه چیزایی میگن بعدخودشون پشیمون میشن عکس العملی نشون ندی ، اونم خام ...

من دارم روانیییی میشمممم آخههه چی گفت بهم میزنم منم تو گوشت میندازمت بیروون

یعنیییی چیییی اونم منی ک کلا هزینه زیاد ندارررم

من دارم روانیییی میشمممم آخههه چی گفت بهم میزنم منم تو گوشت میندازمت بیروون یعنیییی چیییی اونم منی ...

تباید میگغت اما

الکی گفته 

از ته دل نگفته 

چندسال دیگه همبن موقع بهت افتخار میکنه

ریلکس باش به هدفت فکر کن 

ان شاالله رشد میکنی و به خواسته هات میرسی