2777
2789

این اتفاق دیشب بوده ک داییم تو اموزش پرورشه بعد یکی از همکاراش بهش گفته بود برو تو انبار فلان چیو واسم بیار

اینم میره میبینه ۳ تا ادم همونجان دارن بنزین میریزن ک اتیش بزنن انبارو

اینم بهشون گفت چرا اینکارو میکنین

گفت یکیشون اینقد هیکلی بود

از پشت سر نمیدونم با چی میزنه تو سر داییم چاقو هم میزنه سمت قلبش بیهوش میشه سریع میبرنش دکتر داییم بد بخت سنی نداره ۳۰ سال این حدوداس چقدم مهربونه با همه زورم نگفت ک اینا اینجور کردن

دکتر گفت شانس اورد نزدیک قلبش بود ۱۶ تا بخیه خورد بعد اینکه داییم خیلی بدی در حقم کرد ولی من اصلا بدی هاش و ب دل نگرفتم و ادم کینه ای نیستم اینجور شد چقد گریه کردم فقط نمردم بعد رفت و امد نداریم خانواده مادرم باهم قهرن مادرمم چند وقته نمیره سمتشون منم داییم اینجور شده چقد تو فکرشم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخرش نفهمیدم مهربون بود یا بد کرد

مهربونه بدیشم این بوده ی سری خونه ننم اینا بودم بدجوریییییی معده درد داشتم بعد برادر شوهر اسی و داییم اومدن خونه ننم اینا ک مادر ننمو ببرن روستاشون خونه خودش 

منم تو اتاق بودم سر تخت بودم از معده درد فقط گریه میکردم 

چراغم خاموش بعد داییم میره تو اشپز خونه ک اب بخوره حالا عمدی این کارو کرد بعد دید من نزدم بیرون سلام بهش نکردم دیدم تا سر نبش نرفت زنگ زد ب ننم ب ... بگو دارم برات یعنی من حالا دیگه نامزدت یادت میده ک سلام نمیکنی ب من گفتم باع بگو من حالم خوب نبود چ ربطی داره 

اینقد درکت پایینه شاید یکی حالش خوب نباشه 

بعد ب محض اینکه ما از در اومدیم داخل دیدم زنگ زد ب بابام گفت کی پیشته بچه ها خونن بابامم الکی گفت ن خونه نیستن چیشده بگو 

بعد گفت ......میاد خونه ماما اینا میره تو اتاق نمیزنه بیرون سلام نمیکنه 

🙄🙄منم چند وقته نامزدیمو بهم زدم

عزیزم هیچکس بخاطر یه لجبازی ساده همچین کاری نمیکنه احتمالا داییت کاری کرده قبلا

داییم اصلا خبر نداشته یهو رفت ک دیدشون اصلا نمیدونسته کین چون داییم بهشون گفت چرا اینکارو میکنین و میخواسته گزارش بده اینکارو کردن