2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داروخونه بدون نسخه پزشک در همون حدی که بهت داده میده فقط باید بری دکتر با توجه به شرایطت دارو بده اینجا راهنمایی غلط نگیر

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏
یعنی شما حتی اسمشم درست نمیگی دارو هم تجویز میکنید؟

اسمش درست نمیگم درکل همینه شما دنبال زیر بغل مار میگردی 

خودم رفتم داروخانه برای عفونت گفتم اینو داد ک من اصلا عفونت هم نداشتم بخاطر توالت عمومی خارش گرفته بودم با یک بار استفاده اوکی شد 

اسمش درست نمیگم درکل همینه شما دنبال زیر بغل مار میگردی  خودم رفتم داروخانه برای عفونت گفتم ای ...

شمایی که اسم دارو رو هم نمیدونی و حتی نمیدونی چندنوع عفونت داریم و چقدر علائم میتونه وسیع باشه اجازه ندارید اینجا با اسم دارو راهنمایی غلط به کسی بکنید، من پزشک هستم و به خودم این اجازه رو اینجا نمیدم بعد شما واسه خودتون تشخیص میزارید دارو هم میدید اونم چون یه بار خارش داشتی رفتی داروخونه پمادی که اسمش رو هم نمیدونی بهت داده و خوب شدی؟ خیلی خوبین بخدا

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏
شمایی که اسم دارو رو هم نمیدونی و حتی نمیدونی چندنوع عفونت داریم و چقدر علائم میتونه وسیع باشه اجازه ...

سلام خانم دکتر یه سوال دارم هنوز۲۳ سالمه به دلیل سقط خشکی واژن وکمبودایتروژن شدید گرفتم میل جنسی بشدت کم ...و هربارمیرم دکتر پماداستروژن کنژوکه یاباریج میدن اینبارم دکتر پمادری نرم داده هیچ دارویی نیس استروژن روبالاببره حتا من زایمان طبیعی داشتم ۶ ماه پیش وه افتادگی مثانه گرفتم وهی داره بدترمیشه تحقیق کردم دیدم کمبوداستروژن تواینم دخیله

شمایی که اسم دارو رو هم نمیدونی و حتی نمیدونی چندنوع عفونت داریم و چقدر علائم میتونه وسیع باشه اجازه ...

کاش میدونسید چیکارکنم واقعیت خیلی دکاررفتم حتا یه دکتر خوب رفتم که ۵ سال معطلی داشت ولی خیلی بدبرخوردکرد که چون پیش من زایمان نکردی دیگه مطب من نیابه من ربطی نداره مگه من اینکاروباهات کردم که افتادگی گرفتی