2777
2789
عنوان

درد دارم

100 بازدید | 3 پست

سلام خانوما اول بگم که عنوان تاپیکمو این نوشتم که یکم بیشتر بازدید بخوره .

لطفا اگر کسی تجربه ای داره یا تو خانواده و دوست و اشنا کسی بود مثل من راهنماییم کنه،ثواب داره.

من یسالی میشه از ناحیه لگن،جایی که مفصل ران میچسبه به لگن دردای شدیدی دارم ،دکتر رفتم هزارجور عکس و ازمایش انجام دادم ،اخرش گفتن رماتیسمه ولی داروهاشو خوردم اصلا فایده نداشت،اوایل گهگاهی بود،ولی چتد روزیه مداوم شده،بزور راه میرم و کارامو میکنم،بچم دوسالشه بمن نیاز داره باید همراهیش کنم نمیتونم همش گریه میکنه ،دو سه روز شانه ی راستم هم درد کمی حس میکنم،یکم نوبت یه دکتر رماتولوژی دیگه دارم ببینم اون چی میگه،کسی رو نمیشناسید مثل من بوده باشه،کدوم دکتر رفته،اخرش چی شده ؟؟؟؟

اگه تهرانی دکتر جمشیدی فوق روماتولوژی حتما برو ،اگرم تهران نیستی ایشون انقدر استاد قابلی هستن که حتما بیا ببیند چون ممکنه تشخیص اشتباه باشه و خود داروها بدتر برای شما عارضه ایجاد کنه 

و در کنارش طب سنتی حتما حتما برو 

روماتیسم التهاب و سردی هست طب سنتی خوب درمان میکنه ،همین اول برو وقتی همه مفاصلت درگیر بشه درمانت سخت میشه ،و تا سالیان سال تحت نظر طب سنتی باش چون باید همیشه حواست به طبع بدنت باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تهرانی دکتر جمشیدی فوق روماتولوژی حتما برو ،اگرم تهران نیستی ایشون انقدر استاد قابلی هستن که حتم ...

شیرازم،همینجا فوق روماتولوژی زیاد دارن سه تاشو تا الان رفتم،یک ابان یکی دیگه میرم ،حس میکنم تشخیص دکترا اشتباس،تمام ازمایشام جوابشون منفی بود،داروها روم اثر نداره،یطرفه درد دارم،نمیدونم