2777
2789
عنوان

دختر خانومای مجرد...

1225 بازدید | 105 پست

از من سرد و گرم چشیده به شما نصیحت! 

🌱اول از همه به فکر پول جمع کردن باشید

🌱سرمایه جور کنید. حتی شده پول جهیزیه تون رو بردارید و باهاش کسب و کار راه بندازید. دانشگاه رفته ها یه جور، دانشگاه نرفته ها هم یه جور. 

🌱استقلال مالی قوی بدست بیارید. 

🌱 هیچ آدمی جز خودتون، شما رو خوشبخت نمی کنه

🌱 خواستگار کم پول به تورتون خورد رد کنید. مردهای کم پول با ازدواج سر و سامون میگیرند. ولی زنها ناراحتی اعصاب‌

🌱 از هیچ عیب و ایراد اخلاقی آسون نگذرید‌ . نگید بعدا درست میشه. 

🌱 خانواده خواستگار  شما، زمین رشد اون آدمه‌ . پس نگید ما با خانوادش ز ندگی نمیکنیم.

🌺🌺🌺

خوشبخت باشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیگ لایک 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

متاسفانه فقر فرهنگیه متاهلی رو از نون شب واجب تر میدونن کسی ازدواج نکنه میگن ترشیده اما تحصیل و مخصوصا شاغلین رو الویت نمیدونن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
شما یه تنه آمار ازدواج رو نصف میکنی که. پس صبر و گذشت و رشد تو زندگی چی میشه؟ همه چی که شد پول

حقیقت گفت ۹۹درصد ازدواج ها به درد نمی خوره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

این خواستگار کم پول رد کردن رو کسی میتونه انجام بده که وضع مالی خودشون خوب باشه ، پسر پولدار سراغ دختر پولدار میره معمولاً ، اکثر خواستگارا پولدار نیستن مگه اینکه سنشون خیلی بالا باشه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

شما یه تنه آمار ازدواج رو نصف میکنی که. پس صبر و گذشت و رشد تو زندگی چی میشه؟ همه چی که شد پول

من هنوز ازدواج نکردم ولی مامانم همیشه میگه تا قبل ازدواج باید ریز بشی و سخت بگیری بعد جواب بله باید چشمت رو روی خیلی چیزا ببندی و گذشت کنی