2777
2789
عنوان

نارمک

170 بازدید | 10 پست

بچها واسه میکاپ و شینیون اون سمتا کی کارش عالیه؟

ممنون میشم معرفی کنید😘

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
نمی‌دونم ولی شاپرک نقره ای تو پیروزی هم خوبه  پیج هم دارن میتونی ببینی کاراشون رو

میدی پیجشو عزیزم؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدی پیجشو عزیزم؟

اگر ی موقع این نیومد بزنید تو گوگل شاپرک نقره ای میاره 

من قبلاً اونجا دستیار بودم 

و بخاطر همسرم دیگه نتونستم ادامه بدم ولی واقعا کارشون عالیه و فوق العاده تمیز 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.instag ...

ممنون عزیزم

آبی نشده ولی پیداش میکنم

خواهش میکنم ❤️

راستی قیمتاش چطوره؟

سلام و ادب خدمت خانما ، اگر نیاز به تعمیرکار ماشین لباسشویی توی شرق تهران داشتین میتونین از خدمات این شرکتی که لینکشو گذاشتم استفاده کنین ، اینا تنها شرکتی هستن که تخصصی روی ماشین لباسشویی فقط کار می کنند.