2777
2789

هر کی می‌دونه بگه لطفا❤️

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تابستون مرکز خصوصی انجام دادم، بدون هزینه دارو و سونو و ویزیت، فقط هزینه آی وی اف شد ۲۲میلیون. ۴تومن هم هزینه فریز جنین ها شد

انتقال هم بخوام بدم ۸تومن هزینشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من پارسال حدود ۳۰ تومن خصوصی خرج کردم .دولتی که خیلی کمتره .کلا هزینه ای وی اف پایین اومده نگران نبا ...

من بیمه ندارم به نظرت زیاد نمیشه اصلا برام انجام میدن یا نه نوزده سالمه فقد تنبلی تخمدان دارم این ماه ۱۲تا فولی داشتم نگرفت حالم بده دوسال اقدام بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من تابستون مرکز خصوصی انجام دادم، بدون هزینه دارو و سونو و ویزیت، فقط هزینه آی وی اف شد ۲۲میلیون. ۴ت ...

بادفترچه یا آزاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بادفترچه یا آزاد

آزاده. دفترچه قبول نمیکنن اصلا.

ولی بیمه تکمیلیم هزینه ناباروری رو ۱۰۰درصد پوشش میده، فاکتور میبرم برا بیمه و پولش رو بهم برمیگردونه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من بیمه ندارم به نظرت زیاد نمیشه اصلا برام انجام میدن یا نه نوزده سالمه فقد تنبلی تخمدان دارم این ما ...

وای تو کی عروسی کردی که دوساله اقدامی نه بابا با این سنت اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم ای وی اف چیه .پیج فلورا تاجیک رو فالو کن تمام لایوهاشو گوش کن ومو به مو اجرا کن مخصوصا به موقع خوابیدنو حامله میشی .اسم پیجش bardari-flora