2777
2789
عنوان

راهنمایی گرفتن وام

977 بازدید | 29 پست

خیلی دلم گرفته واسه شروع یه کاری همش 50.. 60 تومن لازم داریم ولی هیچ راهی نداریم از هیچکس نمیتونیم قرض کنیم، قرعه کشی اونقدری هم سراغ نداریم.. وام هم هزارو یک دردسر داره و به این راحتیا نمیدن 🥺 واقعا موندم چیکار کنم 

شما راهی بلدید ممنون میشم راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه برنامه ایرانسل منو نصب کنید هرکدوم براحتی میتونین ۲۰ میلیون وام بگیرین خیلی راحت خیلی

وا مگه میشه 🥺 چطوری میدن خب 

شرایطش چجوریه چقدر پازپرداخت ماهانه داره؟ 

تو خونه برنامه ایرانسل منو نصب کنید هرکدوم براحتی میتونین ۲۰ میلیون وام بگیرین خیلی راحت خیلی

عزیزم سیم کارت باید بنام خودمون باشه

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
ینی ۳ نفرتون هرکدوم میتونین ۲۰ میلیون درخواست بدین

خب چجوری توروخدا به ماهم بگو

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

لایکم کنید عشقا

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸