2777
2789

یا همین وقتو بذارم یه دوره ی آموزشی برم که مهارتمو بالاتر ببرم؟ (حسابدارم)

خیلی سردرگمم نمیدونم چیکار کنم . اصلا ارشد گرفتن به درد میخوره؟ میترسم آخرش سرخورده بشم 

کسی اینجا ارشد خونده؟ 

عزیزم اگه شاغلی و با اعمال مدرک  حکم و گروه ارتقا میگیری بخون

اما اگه هنوز سرکار نرفتی حتما حتما دنبال کار مرتبط با رشته ات بگرد و نرم افزارهای مرتبط که بدردت میخورن مثل همکاران رو یادبگیر که انشاااله باعث پیشرفتت در محیط کار بشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه شاغلی و با اعمال مدرک  حکم و گروه ارتقا میگیری بخون اما اگه هنوز سرکار نرفتی حتما حت ...

عزیزم شاغلم 

اما خب شغلم‌دولتی نیست ارشد خوندنم تاثیری تو حقوقم نداره 

موندم چیکار کنم😑

فعلا دنبال کار باش و مهارتت رو ارتقاع بده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بنظرم در کنار شغلت آزمون استخدامی بده

حدود ۱۶ ساله شاغلم نیمه دولتی

اینقد پارتی بازی و .... دیدم که فقط میگم تا میتونی خودتو ارتقا بده یکی با دیپلم بزارن بعنوان مسئول آی اذیت میشی

بنظرم در کنار شغلت آزمون استخدامی بده حدود ۱۶ ساله شاغلم نیمه دولتی اینقد پارتی بازی و .... دیدم ک ...

ارتقا بدم یعنی چی؟ 

درس بخونم؟ 

یا مهارتامو بیشتر کنم؟ 

بین این‌دو تا خیلی تفاوت هست چون فضای کاری و چیزی که باید انجام بدی با چیزی که تو‌ دروس لیسانس هست از زمین تا آسمون فرقشه

مهارتتو ببر بالا

انشااله جایی که ثبات شغلی داره مثل اداره یا بخش نیمه دولتی شاغل شدی بعد درس بخون چون اینجوری راحت تر میتونی انتخاب کنی تو چه رشته ای ارشد بخونی

لیسانسو که همه دارن ارشد بخون دوره هم ببین

والا من با کاردانی استخدام شدم بعد چندسال کارشناسی گرفتم 

الان چندساله هی میگم ارشد بخونم اینقد تو محیط کار رابطه بازی و پارتی کار میکنه تحصیلات کارایی نداره 🤣🤣🤣