2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود اولین تولد متاهلیم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت من برای تولدش چه مهمونی گرفتم تا یک هفته از شدت کار کردن بدنم درد میکرد 💔💔💔

عزیززززم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ولش کن  بعض از مردامون وقیح بی‌شعور و پرووو که حد اندازش تو مغز نمیگنجه 

من تازه مادرم فوت شده. خواهر برادر بچه هیچی ندارم 

اونوقت من آدم داغ دیده. دل خونین 

شوهرم شبانه روز  طلبکاره که چرا نمیرم به مادرش برسم. چرا وقتما صرف رسیدگی به مادرش نمیکنم. در صورتی که اصلن مادرش خونه نیست دائم در حال گردشه

چرا بعضی از مردا اینقدر نفهم اند 🖤😭

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
نه یادش بود

آخی😢میفهمم چقد ناراحتی

شوهر منم اهل نازکشیدن و این حرفا نیس. منطقش اینه که خودت قهر کردی، خودت هم آشتی میکنی... حتی اگه اون مقصر بوده باشه پیشقدم نمیشه برا آشتی

تاحالا چندبار خواستم بهش بفهمونم که بعضی وقتا لازمه ناز زنتو بخری، 

ولی انقد غرورش براش مهمه😐

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»