2777
2789
عنوان

عاشق گن شتری شدم

588 بازدید | 43 پست

من همیشه کمرم  و پهلو هام سرده و مدام کمر درد دارم.

از دیروز ک این گن شتری ها رو میبندم گرم شدم و کمردردم هم خیلی بهتر شده.شکمم رو هم خیلی جمع و جور تر نشون میده برا دوران پری هم عالیه ک شکم یخ نکشه اگه شما هم مشکل من رو دارین امتحان کنید

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

من خوشم نمیاد ولی شوهرم هواد سرد شدنی سرکار میذاره خیلی راضیه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماداریم چندساله باید یه نوبخرم

براسرماخیلی خوبه

ازپامیپوشم 

براشماچسب داره؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

فکر کنم من کلافه بشم باهاش

ولی فاصله پذیرایی تا اتاق خوابم ۳۲ تا پله ست 

تو زمستونا گاهی به بستنش به زانوم فکر میکنم 🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

من زمستونا سرهمی میپوشم عالیه

این گن های پشمکی پوستم رو میخارونه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چقد شبیه این تبلیغا گفتی 🤣

اتفاقا ب ذهن خودمم اومد  ولی خدایی از بس خوشم اومد گفتم اینجام بزارم شاید ب درد کسی بخوره

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
آره خیلی خوبن. من و همسرم هم داریم. هفته پیش کلیه م تیر می کشید دو روز گن شتری بستم خوب شد. زمستونم ...

آره من پریروزشستم برا امسال

یکم کشش یجوریشده

بایدبخرم دوباره

زانوبندشم هست برا بابام خریدم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من زمستونا سرهمی میپوشم عالیه این گن های پشمکی پوستم رو میخارونه

سر همی چ جنسی؟

من از رو تاب میبندم دیگه نمیخاره

فکر کنم من کلافه بشم باهاش ولی فاصله پذیرایی تا اتاق خوابم ۳۲ تا پله ست  تو زمستونا گاهی به ب ...

یا خدااا چقد پله

اتفاقا ب ذهن خودمم اومد   ولی خدایی از بس خوشم اومد گفتم اینجام بزارم شاید ب درد کسی بخوره

ممنون مهربون

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸