2777
2789
عنوان

کسی به کودکش این واکسن زده؟

46079 بازدید | 33 پست
میگن خیلی واکسن خوبیه.
پریونار13 پنوموکوک یکی از مهمترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است. این باکتری عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) می‌باشد. این باکتری می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند درگیری مغز به صورت مننژیت، آبسه‌های مغزی، باکتریمی تب دار، عفونت گوش میانی، اوتیت مدیا ، سینوزیت ، پنومونی ، آمپیم ، کونژنکتیویت ندرتا ، سلولیت پری اوربیت ، آندوکاردیت ، استئومیلیت پریکاردیت ، پریتونیت ، آرتریت چرکی ، عفونت های بافت نرم ، سپتی سمی نوزادان ایجاد کند.
خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
توانایی ایجاد مصونیت طولانی مدت بوده که این خصیصه با استفاده از تکنولوژی کونژوگیشن بدست آمده است. به بیان ساده این فرآیند باعث شده تا ایمنی زایی واکسن ارتقا چشمگیری یافته و بتواند از سطوح بالاتر ایمنی سلولی بدن بر علیه باکتری پنوموکوک استفاده نماید. این واکسن با از بین بردن تجمع باکتریایی در حلق افراد از انتقال باکتری مابین افراد جلوگیری میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این واکسن برای افراد بالای دو سال بصورت تک دوز بوده و ایمنی طولانی مدت ایجاد مینماید، بطوریکه تا پایان عمر نیازی به تکرار واکسن وجود ندارد.
زدن واکسن های ناشماخته خیلی ریسک بالابی داره..... امروز بسیاری هز دشمنان بشریت از طریق الوده کردن انسان ها به بیماریها دست به نابودی نوع بشر زده ان....اول تخقیق از متخصص و بعد .... من یه بیناری رو شنیدم که می گفتن واکسنش رو نزنید. اصلا واکسن عامل ایجاد بیماری هست....
من سه شنبه که دخترم و ببرم دکتر قراره ازش بپرسم.خیلی وقته دنبالشم.تا هندی و پاکستانیش نیومده تو بازار باید اصلش و تهیه کنم
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌
یه کوچولی به اسم کوشا یا کوشان اگر اشتباه نکنم پارسال مبتلا شده بود.براش تاپیک دعا زده بودین.اسم مامانش نسیم بود خیلی خیلی بیماریه بدیِ
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌
من زدم دو سه هفته پیش اره اجباریه دکتر گفت برا عفونتها و بیماریهای ریه هست ولی برا مننژیت یه واکسن جدا داره که اختیاریه دو دوره هم هست هر کدوم صد و ده یورو اونو انشاله میزنم چند ماه بگذره این یکیا یادش بره
این واکسنا که تو ایران ناشناخته هستن و زده نمیشن خیلیاش جاهای دیگه شناخته شده است و جزو برنامه اجباری واکسیناسیونه و تحت پوشش بیمه انجام میشن حتی بنظرم واکسنی که اختیاریم هست بزنیم بهتره چون سیستم درمانی اون کشورا مثل ایران ازمون و خطا نیست یلکه اثرات مثبتش اثبات شده که میزنن فقط از لحاظ مالی هنوز تحت پوشش بیمه قرار نگرفته اون واکسن به هر دلیلی حتی ممکنخ به علت شیوع پایین اون بیماری باشه یا شرایط قانونی و مالی بیمه