2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم

145 بازدید | 37 پست

خسته شدم بس که تو خیابون تو مهجونی حتی از سمت کسی که دوسش دارم مسخره میشم بخاطر لاغریم نگین خودتو هرجور هستی دوست داشته باش چون خودمم این مدلو دوست ندارم جلو اینه خودمو میبنیم حالم بهم میخوره شیرخشک و جوانه گندوم تاثیری نداشت روم دلم میخواد چاق بشم😭

منم🥲💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی مدت چاق شدم دلم برا لاغریم تنگ شد 

خودمو لاغر کردم 

ب خدا لاغری خیلی قشنگ تره 

قرص زینک و مولتی ویتامین بخور اشتهات خوب میشه

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

برا چاقی راه حلی ندارم چون خودمم لاغرم ولی اگر هیکل خودمو دوس نداشته باشم اجازه نمیدم کسی راجبم نظر بده

درسته خودت دوست نداری ولی نزار دیگران انقد پرو بشن ک بهت مدام بگن 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
من ی مدت چاق شدم دلم برا لاغریم تنگ شد  خودمو لاغر کردم  ب خدا لاغری خیلی قشنگ تره  ...

شما چند کیلو بودی بعد که جاق شدی چند کیلو شدین 

من هنش۴۵کیلوام قدمم بلنده خیلی بده🤦🏻‍♀️

چکار کنیم من خسته شدم😿

منم هرچی دکتر تغذیه و پودر جوانه گندم میخورم اصن تاثیر نداره

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

برا چاقی راه حلی ندارم چون خودمم لاغرم ولی اگر هیکل خودمو دوس نداشته باشم اجازه نمیدم کسی راجبم نظر ...

هرچقدم تو ظاهر نشون بدم اوکیم خوبم دوست دارم همینی که هستم بازم میگن ولی دیروز واقعا خیلی ناراحت شدم 

شما چند کیلو بودی بعد که جاق شدی چند کیلو شدین  من هنش۴۵کیلوام قدمم بلنده خیلی بده🤦🏻‍♀️

حدودا ۵۰ بودم شدم ۵۷

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
شما چند کیلو بودی بعد که جاق شدی چند کیلو شدین  من هنش۴۵کیلوام قدمم بلنده خیلی بده🤦🏻‍♀️

بلوز و مانتو کوتاه بپوش با شلوار بگ یا کارگو

یا مانتو قد متوسط با شلوار قد ۹۰ راسته 

یا مانتو خیلییی بلند تا نزدیک مچ پا

من با ۴۸ کیلو وزن این تیپارو میزنم همه دلشون میخواد اندامشون مث من باشه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤