2777
2789

از طریق ریاضی

البته حدود ۱۲، ۱۳ سال پیش رفتم دانشگاه

بله خیلی راضی هستم

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر شما از طرق فنی بهتره یا از طریق رشته ریاضی؟

من از فنی چیزی نمی دونم عزیزم

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

هنرستان رفتم.عاشق کامپیوتربودم.سال۹۴هم دانشگاه قبول شدم نرم افزار اماخونوادم اجازه ندادن برم دانشگاه.وحسرتش تاعمردارم ب دلم موند ومیمونه.

برو ادامه بده خیلی خوب هست بحق علی موفق بشی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

هنرستان رفتم.عاشق کامپیوتربودم.سال۹۴هم دانشگاه قبول شدم نرم افزار اماخونوادم اجازه ندادن برم دانشگاه ...

بنظر شما از رشته کامپیوتر از طریق فنی بهتره یا از طریق ریاضی؟

بنظر شما از رشته کامپیوتر از طریق فنی بهتره یا از طریق ریاضی؟

والا دقیق نمیدونم من هنرستان کارودانش رفتم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عزیزم من تاپیکتو الان دیدم

در مورد رشته کامپیوتر اگه ریاضی و تحلیل کردن مطالب و فرمول نویسی قوی هستی برو

برای ادامه تحصیل از فنی دبیرستان ادامه بدی تو کنکور قویتری

از ریاضی بری دروس عمومی قویتری و تخصصی باید خیلی کار کنی

از کارودانش کنکور برات سخته چون ریاضی و بقبه عمومیها واقعا ضعیفی و همچنین تخصصی های زیادی رو پاس نمیکمی که تو کنکور لازمت میشه

این تجربه سالها قبل من بود

ولی حتما خودت هم از بچه هایی که کنکور دادن بپرس

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵