2777
2789
ببخشید من ریپلای میکنم ولی  خیلی دوس داشتم اینو بگم  نظرتون رو بدونم  اونا فره ...

ولی من چیز دیگه ای شنیدم دختری که ازش خواستگاری میشه تو همون خارج خیلی بابت رسمی شدن رابطه احساس خوشایندی داره و فکر می کنه واقعی هستش، کلیپ دیدم

💞
ببخشید من ریپلای میکنم ولی  خیلی دوس داشتم اینو بگم  نظرتون رو بدونم  اونا فره ...

اینجا زن رسمی طرف هستی،یاد نگرفته بهت احترام بزاره حق تو بدونه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیگه اگر استارتر میخواد مثل جورجینا زندگی کنه ابتدایی ترین چیز این هست که مهاجرت کنه جورجینا خودش به تنهایی مهاجرت کرده بود از یه کشور به کشور دیگه این خودش جسارتش رو می‌رسونه خدا هم آدم های جسور رو دوست داره ما سختی ها و پشت صحنه های زندگی جورجی رو ندیدیم حتی الآنم ممکنه رونالدو بچه ها رو بگیره و ولش کنه مثل پسر اولش که پیش خودشه‌.

منم برام سواله وقتی نمیخوان رسیمش کنن پ چرا چندتاچندتامیزایین

اتفاقا کار اونا درسته من فرهنگ اونا رو قبول دارم.

اینجا با کلی سکه دهن پسر رو می‌بندن با هزار تا بند و تبصره آخرش هم زندگی می‌ره رو هوا.

ولی من چیز دیگه ای شنیدم دختری که ازش خواستگاری میشه تو همون خارج خیلی بابت رسمی شدن رابطه احساس خوش ...

قطعا نمیشه منکر این شد هم دختر هم پسر ممکنه اگه خواستگاری کنن و جواب مثبت بگیرن خوشحال بشن  بستگی ب تیپ شخصیتیشون داره ولی یه عده هم هستن ک تصمیم میگیرن با هم زندگی کنن و بعدا رسمیش کنن یا اصلا رسمیش نکنن و نشونه ضعف دختر یا پسر نیست چون هم اونو قبول دارن هم اینو

تو زمان درست تو مکان درست بوده فقط  بعدشم رابطه شو ساخته  مثل یه زن قوی و با سیاست  ...

اینم در نظر بگیریم که با سیاست و بدون هیچ مشکلی حضور بچه شوهرش رو پذیرفته بسیار کم پیش میاد زن ایرانی همچین چیزی رو بپذیره اینجا قدم اول می‌خوان بچه ی شوهره تو زندگی شون نباشه.

با وجود مادر شوهرش هم مشکلی نداره که آنقدر دخالت می‌کنه تو رابطه رونالدو و جورجی چون زرنگه می‌دونه دیر یا زود مادر رونالدو میمیره و از دخالت ها راحت میشه.

خب دیگه اگر استارتر میخواد مثل جورجینا زندگی کنه ابتدایی ترین چیز این هست که مهاجرت کنه جورجینا خودش ...

آره خب قطعا همینطوره هر کسی برای چیزی ک رسیده  بهش یه بهایی داده و یه زحمتی کشیده همین الآنم کم بهش حمله نمیشه و مسخره اش نمیکنن  ولی خیلی با اعتماد ب نفس و زیبا جلو همه ظاهر میشه 

البته پسر اولش با تخمک اهدایی و رحم اجاره ای ب دنیا اومد و از دوس دخترش نبوده 👩‍🦯

یعنی الان جورجینیا بخواد جدابشه هیچ حق وحقوقی نداره؟

نه نداره 

بخاطر همین رونالدو باهاش ازدواج رسمی نکرده چون اگه ثبت بشه و بخوان جدا بشن نصف ثروت رونالدو مال جورجی میشه بخاطر همین مادر رونالدو مخالف ازدواجشونه و میگه جورجی دنبال پول پسرمه انگیزه ای برای زندگی مشترک نداره.

آره خب قطعا همینطوره هر کسی برای چیزی ک رسیده  بهش یه بهایی داده و یه زحمتی کشیده همین الآنم کم ...

پسر اولش معلوم نیست مادرش کیه یه عده میگن از یه خدمتکار داخل یه هتل هست که رونالدو اقامت داشت هرچی که هست احتمالا رونالدو خیلی بهش پول میده که طرف ساکت مونده و به پسرش هم نمیگه مادرش کی هست که رابطه بچه با جورجینا خراب نشه.

پسر اولش معلوم نیست مادرش کیه یه عده میگن از یه خدمتکار داخل یه هتل هست که رونالدو اقامت داشت هرچی ک ...

آره دیگه معمولاً احتمال اینکه اینجوری باشه هم خیلی زیاده  ولی اصلا ب شخصیت رونالدو نمیاد اینجوری باشه  😄 همون احتمال تخمک اهدایی خیلی قوی تره