اتاق را نیم بها تا ساعت 7 می تونی رزرو کنی البته اگر از قبل اجاره نداده باشند
وااااا نه بابا
۲ ظهر به بعد هزینه کامل یک روز رو میگیرن
نیم بها چیه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی فقط صبحا میرین بیرون؟ البته شاید با بچه سخته... ما عادت داریم تو مسافرت از طلوع آفتاب میزنیم بیرون تا وقتی همه جا بسته شه. داغونم شیم مهم نیست باید همه جا رو ببینیم😅
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
عزیزم بهش میگن نیم شارژ اتاق با نصف هزینه یک شب تا ساعت 6 میتونین بمونین، در صورتی که اتاق بعد از ش ...
ما هر جا تو مشهد تو کیش و قشم تو رامسر
هتل یا ویلا گرفتیم
تو قرارداد نوشته بودن تحویل ساعت ۱۲
از ساعت ۱۴ به بعد هزینه یک روز کامل دریافت میشه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ما هر جا تو مشهد تو کیش و قشم تو رامسر هتل یا ویلا گرفتیم تو قرارداد نوشته بودن تحویل ساعت ۱۲ از ...
عزیزم من رسپشن هتلم، با قوانین آشنا هستم، قانون اینه که اگر کسی بعد از شما رزرو نشده باشه براتون نیم شارژ انجام بدن، حالا شاید بعضی هتلا این کارو انجام ندن، ولی روال کار اینه