2821
2789
عنوان

تجربه‌هام از دزد!

5061 بازدید | 49 پست

نمیدونم چرا دزد محل مارو اینقدر دوست داره. اینارو مینویسم تا بلاهایی که سر محله ما میاد سر شما نیاد. تایپ شدست فقط کپی پیست میکنم:

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

مهمترین نکته اینه که این حرفا که هیچ اقدامی جلودار دزدی نیست رو بریزید دور. این حرفارو خود دزدا دراوردن که دزدا میتونن همه قفلارو با کنن همه درا رو باز کنن و همه گوشیا رو بدزدن. نه نمیتونن. اقلا همشون نمیتونن. پس شما کارای امنیتی رو رعایت کنین قطعا تاثیر داره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درمورد گوشی: تو خیابون امن‌ترین جا واسه گوشی توی جیب شلواره (خصوصا واسه ما خانوما).

در درجه بعدی توی کیفی که ضربدری انداختین و زیپش بستست.

اگه میخواید با گوشی کار کنید خیابون پر بانک و فروشگاه و مغازه و... هست. برید اونجا صحبت کنید یا ماشین بگیرید یا هرکاری. اگه هم مجبور بودین تو خیابون صحبت کنید گوشی رو سمتی که دیوار هست بگیرید. یا از هندزفری استفاده کنید که بازم گوشی توی جیب/کیف ضربدری باشه.

توی مترو و اتوبوس هم میتونه یکی ازتون سریع گوشیو بگیره و لحظه آخر پیاده شه. پس اینجوری گوشی دست بگیرید: (با یه دست قشنگ بالاشو بگیرید و با دست دیگه باهاش تایپ کنید کار کنید)

متاسفانه نقاشیم اپلود نشد. سند میکنم معطل نشید

درمورد درب حیاط: اگه محله نا امنی هستید، قفل ریموتی (یعنی مثل درب پارکینگ با برق باز و بسته شه) خب بهتره‌ قطعا. اما درمورد قفلای معمولی با کلید هم دقت کنید که اگه درب حیاطتون طوریه که شخص از هر دو طرف دستش به قفل میرسه، به راحتی میتونه بازش کنه. اگه اینجوریه، یه ورقه ی فلزی بیارین آهنگر جوش بده که از هردو طرف به قفل نتونه دسترسی داشته باشه.

هماهنگی با همسایه ها:

۱. هماهنگ باشید که هرکی میره میاد مطمئن شه در بسته شده کامل (گاهی آرام بند ها اشتباه عمل میکنن) و وقتی درب پارکینگ کامل بسته شد بعد برن.

۲. هماهنگ باشید که کسی کلید جا نذاره روی در.

۳. پیک رو راه ندین به ساختمون‌. برید پایین تحویل بگیرید.

۴. اگه تو ساختمون ناشناس دیدین کسیو پرس و جو کنید ازش. بگید ببخشید شما واسه کدوم واحدید. حواس جمع باشید‌.

۵. ساختمونای نوساز خیلی دزد زیاده چون دزدا فکر میکنن ساختمون نیمه خالیه. در نتیجه کسی زنگ آیفون زد گفت واحد خالی دارید بگید نه همش فروش رفته.

۶. هماهنگ کنید که کسی آیفون زد گفت من مهمون فلانی ام باز نکنیید در رو. اگه چهره همسایتون رو نمیشناسید و گفت من صاحب فلان واحدم بازم باز نکنید در رو. فوقش بعدا معذرت خواهی میکنین که نشناختینش بهتره تا دزد بیاد.

۷.***** نکته مهم: یکی آیفون میزنه و مطمئنید اشتباه گرفته. حتما جواب بدین یه الو الوی الکی هم که شده بگید. اینجوری آمار میگیرن ببینن کدوم واحد خالیه مسافرته یا هرجا، واسش نقشه میکشن.

۸.لای در همسایه ها برگه تبلیغاتی دیدین بردارین. اینجوری بعضیا آمار میگیرن که طرف مسافرته یا نه. وقتی شما برگه رو بردارین، انگار که طرف خونست و برگه ها رو برداشته از لای در.

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز