2777
2789
عنوان

کیا دانش آموز کلاس اولی دارن؟

233 بازدید | 23 پست

تکلیفشون و براحتی مینویسن یا به سختی ،معلمش منو کلافه کرده هر روز زنگ میزنه میگه پسرت حرف گوش نمیده کلافه شدم همچین موردی داشتید راهکاری دارید 

منظورش چیه حرف گوش نمیده؟ حواسش پرته؟ درس و متوجه نمیشه چی؟

درس و کامل بلده به حرف معلم گوش نمیده دیکتشو مینویسه هر چی به معلمش میگم یکم صبور باشید حل میشه هر روز به من زنگ میزنه کاش غیرانتفاعی نمیذاشتمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس و کامل بلده به حرف معلم گوش نمیده دیکتشو مینویسه هر چی به معلمش میگم یکم صبور باشید حل میشه هر ر ...

دیگه حتما باهاش لج کرده، دیگه یه معلم غیر از اینا چه توقعی از بچه ۶ ساله داره

سلام من کلاس اولی دارم.  تکالیف رو با تنبلی مینویسه. مخصوصا نگارش رو.  ولی ریاضی راحت تر ...

مدرسشون سخت میگیره ؟پسر من ی جزوه داره برگه آ۴ اونو چند صفحه سرکلاس می‌نويسن چند صفحه خونه بخدا من خودمم خسته شدم چه برسه به ی بچه ۶ ساله هر چی به معلمش میگم خیلی کوچیکن تکلیفشون زیاده گوش نمیدن

مدرسشون سخت میگیره ؟پسر من ی جزوه داره برگه آ۴ اونو چند صفحه سرکلاس می‌نويسن چند صفحه خونه بخدا من خ ...

نه خیلی تکلیف نمیدن. ولی چون چند روز غایب بود روهم شده

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
بله هر روز دیکته دارن و روانخوانی بصورت وویس خیلی اذیتشون میکنن 

بخداغیرانتفاعی هافقط فشاره روبچه من دخترم دوم رفت روزاول بهشون درس دادن وفرداش کلش املا درحالی که نزدیک یکماه بایدکلاس اول مرورشه 

بخداغیرانتفاعی هافقط فشاره روبچه من دخترم دوم رفت روزاول بهشون درس دادن وفرداش کلش املا درحالی که نز ...

اشتباه کردم هر روز تلفن دستشونه پسرتون چکار میکنه چکار نمیکنه تصمیم گرفتم جابجاش کنم

سلام مشکل پسر شما حل شد؟ دختر منم نمینویسه.مدام معلمش پیام میده که حواسش پرت گوش نمیده

سلام عزیزم تکالیفش می نویسه سرکلاس خیلی بهشون سخت میگیرن میخوان یک‌شبه بچه ها رو مث آدم بالغ کنن گاهی بازیگوشی میکنه ولی مینویسه