2777
2789
عنوان

بارداری

155 بازدید | 30 پست

سلام 

دکتر گفته بود تنبلي تخمدان ندارم نمیدونستم باردارم

دندان عقلمو کشیدم هفته ی اول دوم بوده  موهامو رنگ کردم سرما خورده بودم کلی دارو و سرم و آمپول استفاده کردم بعدش فهمیدم باردارم

الان نزدیک هفته هفتم هستم من چه غلطی بکنم الان بچه اولمه

نگران نباش هزیزم انشالله ک مشکلی پیش نمیاد 

مبارک باشه خانوم✨🌹

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نمیشه گلم نگران نباش...میگم اسی جان من پنج شنبه جمعه اقدام داشتم...الان از دیروز یه درد ریزی سمت چپم احساس میکنم موقعی که خم میشم امکان داره نشانه های بارداری باشه؟۱۵ سال جلوگیری داشتم🙈😅

چیزی نمیشه گلم نگران نباش...میگم اسی جان من پنج شنبه جمعه اقدام داشتم...الان از دیروز یه درد ریزی سم ...

تو چن روز که معلوم نمیشه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
تو چن روز که معلوم نمیشه

نمیدونم خواهرر..سمت تخمدان چپم درد ریزی دارم موقع خم شدن ..همش احساس میکنم حامله شدم ..اخه ۱۵ سال جلوگیری داشتم خیلیا میگن بعیده زود باردار بشی