2777
2789

اونجا دانشگاه خوبیه؟از لحاظ محیط و استاد چطورن؟

و اینکه تو کامنتاشون نوشتن همشون ناراضین واقعا یعنی خیلی بده؟

اگه تجربه ای دارید بگین ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران هستیم گلم

والا من استاد هارو نمی‌دونم از نظر علمی بخام چیزی بگم و کسیرو نمی‌شناسم تو اونجا  درس خونده باشه ولی انگار یکی از آشنایان دوستام تو اونجا کار می‌کنه اگه چیزی دونستم میام برات پیام میدم ولی حتما قول نمیدم. از نظر جا و مکان هم به هر حال حدودا نیم ساعت ، ۴۵ دقیقه طول می‌کشه از تبریز به اونجا بری  مسیری که اتوبوس ها میرن ولی یه راه جدید اتوبان تازه تر هست که بیشتر ماشین شخصی تردد می‌کنه و  حدودا ۲۰ دقیقه طول میکشه از تبریز به سهند .تاکسی و اتوبوسها از مسیر قدیمی تردد میکنن . رفت و آمد اگه بخایی تو تبریز باشی و بری و برگردی کمی سخته .  

والا من استاد هارو نمی‌دونم از نظر علمی بخام چیزی بگم و کسیرو نمی‌شناسم تو اونجا  درس خونده باش ...

واقعا؟؟رفت امدشو اره یکم مشکلدار میشه ولی برا من مجازیه

لطف میکنی حتما بپرسی بهم خبرشو بدی 🥺🤍

واقعا؟؟رفت امدشو اره یکم مشکلدار میشه ولی برا من مجازیه لطف میکنی حتما بپرسی بهم خبرشو بدی 🥺🤍

باشه بتونم میپرسم ، امتحانات هم مجازی هست یا حضوری ؟؟و رشته تون چیه ؟؟دقیقا چیرو میخاید بدونید . اینکه  مدرک دانشگاه خوبه یا نه ؟؟؟؟

باشه بتونم میپرسم ، امتحانات هم مجازی هست یا حضوری ؟؟و رشته تون چیه ؟؟دقیقا چیرو میخاید بدونید . این ...

عزیزم واقعااا شرمندتونم الان پیامتونو دیدم ببخشید

کلاساش مجازیه ولی امتحانات حضوری

خواستم بپرسم دانشگاه خوبیه؟مدرکش ارزشو داره 

و اینم ارزششو داره این همه راهو بریم بیاییم؟