2777
2789

سلام بچه ها من باردارم ۸هفته ام.از زمانی که باردار شدم همش خوابای جنسی میبینم .حتی تو خواب ارضا میشم .دوبار این اتفاق برام افتاده و دوبارشم افتادم رو خونریزی.بخدا از خوابیدن وحشت دارم .همش قرآن میخونم ذکر میگم التماس میکنم که خدا نزاره این خوابارو ببینم چون برا بچه خطر داره خونریزی دارم .نزدیک صبح باز این اتفاق برام افتاد و واقعا رحمم درد گرفت .قلبم داره تیکه تیکه میشه حالم بده چرا باید این بلارو سر بچم بیارم .چیکار کنم ؟؟؟

🤔

مگه رابطه ندارین

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل خواب مثانه ت رو خالی کن 

اگه میتونی حتی نصف شب هم برو دستشویی 

غذاهای گرم نخور،الان فصل اناره ولی نخور 

با دکترت صحبت کن اگه ضرر نداره سرکه و کاهو بخور

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بخاطر هورموناس و اینکه ناخودآگاه ذهنتون رابطه میخواد شاید شمابگین بهش فک نمیکنین ولی اینجور نیست تو ناخودآگاه نهادینه شده اگه رابطه هم داشته باشین امکان داره پیش بیاد ولی کم میشه  ....ولی بخاطر نداشتن رابطس تاآخرش همینطوری چون واکنش طبیعی بدنه و تو بارداری میل جنسی خیلی زیادتر میشه بخاطر هورمونا

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

عزیزم این بار زیارت عاشورا بخون باتمرکز خیلی خوبه من تاثیرشو دیدم واقعا منم هرشب میدیدم همش غسل میذاشتم دقت کردم وقتایی که با تمرکز زیارت عاشورا میخونم شب اصلا خواب جنسی نمیبینم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

عزیزم بنظرم یه سر پیش این دعا نویسا برو شاید همزادی چیزی داری خدای نکرده اذیتت میکنن . البته ن این جادوگرا دعانویسای بد . این دعا نویسای درست حسابی  یا سیدی کسی

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

مشکلی برات پیش میومد ؟؟؟من دارم سر همچین مسئله ایی بچمو نابود میکنم😭😭😭😭

ادم واقعا دست خودش نیس نمیدونم چرا اینجوری میشه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
قبل خواب مثانه ت رو خالی کن  اگه میتونی حتی نصف شب هم برو دستشویی  غذاهای گرم نخور،الان ...

بخدا دیروز با خونریزی شدید رفتم مطب انقد ترسیدم بچم چیزیش شده باشه.روم نشد به دکتر بگم .از صبح دارم گریه میکنم بخاطر این مسئله

🤔

ببخش یه لحظه رفتم تایپک قبلت فیلمای بدون سانسور نگا نکن اینا خودش محرکه

بخدا دیروز با خونریزی شدید رفتم مطب انقد ترسیدم بچم چیزیش شده باشه.روم نشد به دکتر بگم .از صبح دارم ...

وا چرا روت نمیشه 

بچه هم از همون کار تشکیل شده دیگه 

اصلا بعد نه ماه اون دکتر دیگه تورو نمیبینه،خجالت نکش عزیزم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️