isyyyan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 عنوان رنگ موی دودی تیره کسی تا حالا امتحان کرده!؟!؟!؟!؟💕 665 بازدید | 6 پست من عاشق مشکی امموهام خرماییهمیگن اگ مشکی کنی بعدا رنگ نمیگیره و پودر میشه و ال بلگفتن دودی تیره امتحان کنچجوری میشه خیلی با مشکی فرق داره؟؟؟ آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤.... 1402/07/25 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 17074 من بلوند دودی با بلوند زیتونی قاطی کردم یه زیتونی تیره بخوره به مشکی دراومد ازش دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
isyyyan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 مشکی طبیعی بزن پرکلاغی دردسره روی مشکی طبیعی بعد یکسال دوسالی میشه رنگ دراورد؟؟؟؟پایمال نمیشه موهام؟ آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
isyyyan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 من بلوند دودی با بلوند زیتونی قاطی کردم یه زیتونی تیره بخوره به مشکی دراومد ازش ینی مشکی شد تهش درسته ؟؟؟من مشکی میخام یکدستو خوشرنگمشکلم اینه میگن بعدا رنگ نمیگیره و پودر میشه موها آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
خواهربهار عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2079 روی مشکی طبیعی بعد یکسال دوسالی میشه رنگ دراورد؟؟؟؟ پایمال نمیشه موهام؟ باید رنگار موهاتو ببینه تست کنه ولی من مشکلی نداشتم بعد یه مدت روشن کردم 🤍
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 17074 ینی مشکی شد تهش درسته ؟؟؟ من مشکی میخام یکدستو خوشرنگ مشکلم اینه میگن بعدا رنگ نمیگیره و ... نه مشکی نشد ولی خیلی تیره شد زیتونی خیلی تیره بنظرم تیره و قشنگه دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...