2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اخمو و زبون دراز میشن دست و پاشونم همش ب در دیوار میخوره گاهی هم پس گردن بقیه یکم ک از بلوغشون بگذره احتمالا بهتر میشن داداش منم این مدلی بود از در میامد تو میگفت چاقالوی من کو😐😐منو میگفت 

باز خداروشکر که بهتر شده...پسر من خیلی بداخلاقه

هنوزم غرغرو هستا مثلا رو غذا خیلی حساسه غذاش خیلی خوشمزه باید باشه وگرنه پدرمونو‌ در میاره...روزی هزار بار بهش میگم بیچاره زنتتتتتت

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
هنوزم غرغرو هستا مثلا رو غذا خیلی حساسه غذاش خیلی خوشمزه باید باشه وگرنه پدرمونو‌ در میاره...روزی هز ...

برا زناشون خوب میشن نکه بگی بخاطر خانومس بحاطر قیمت مواد غذاییه جلوشون هرچی بزارن میخورن به به هم میکنن😂😂

برا زناشون خوب میشن نکه بگی بخاطر خانومس بحاطر قیمت مواد غذاییه جلوشون هرچی بزارن میخورن به به هم می ...

ان شالله که اینحوری باشه🤣 والا اگه برا زنشم همین رفتار رو داشته باشه سر یه ماه پسش میاره😁

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟