2777
2789

آقایونی که الان بیدارن زیاد به بازار کار واقف نیستن.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفاشی بنک داری ندارد.

اگه تعمیرات کفش بلد باشه و جا مغازه هم عالی باشه برجی ۱۰ تا ۱۵ 

مرد باشی یا زن؛ مرگ تمامت می‌کند!!!!!!!!!! انسان باش؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ تا جاودانه زندگی کنی ؛.
کفاشی بنک داری ندارد. اگه تعمیرات کفش بلد باشه و جا مغازه هم عالی باشه برجی ۱۰ تا ۱۵ 

😐موفق باشید

پس پدر من چرا بنک داری داره

میخواید ادرس بدم هم بازار هم باغ سپهسالار کجاهاش هست😐

آقایونی که الان بیدارن زیاد به بازار کار واقف نیستن.

بعد آقایونی که الان بیدار شدن چه؟؟

مرد باشی یا زن؛ مرگ تمامت می‌کند!!!!!!!!!! انسان باش؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ تا جاودانه زندگی کنی ؛.
😐موفق باشید پس پدر من چرا بنک داری داره میخواید ادرس بدم هم بازار هم باغ سپهسالار کجاهاش هست😐

اوکی،امیدوارم پدرتون سلامت باشن و تندرست.پدر عمده کفش فروشن؟

اوکی،امیدوارم پدرتون سلامت باشن و تندرست.پدر عمده کفش فروشن؟

بله منم میخواستم بدونم ماهیانه چقدر حدودا در میارن چون پدر من ک همیشه میگه بازار خرابه حرف منم گوش نداد دوباره برگشت به این شغل

قبلا هم تولید کننده بودن

بله منم میخواستم بدونم ماهیانه چقدر حدودا در میارن چون پدر من ک همیشه میگه بازار خرابه حرف منم گوش ن ...

ببین بزار ساده بهت بگم متوجه بشی پدرت باید به اندازه کافی نقدینگی داشته باشه همیشه که چک‌های که از مشتری میگیری اگه پاس نشد بتونی خودت پاسش کنی( چون اکثر بازار چکی کار میکنن برا همین با چک باری که فروخته خرید می‌کنه ) 

ببین بزار ساده بهت بگم متوجه بشی پدرت باید به اندازه کافی نقدینگی داشته باشه همیشه که چک‌های که از م ...

بله متاسفانه همه چکی کار میکنن پدر من از بس نقدینگی برد و چیزی نیاورد که دیونه شدیم الانم باز میخواد ماشینش بفروشه و بزنه به این کار مضخرف اینبار گفتم پولش وارد اینکار نکنه و باهاش چک پاس کنه البته اگه فقط یکبار به حرف من گوش بده

حالا حساب کن مغازه ای که ماهی ۱۰ تومن خرید باید بکنه مغازه دار باید ۱۰ تومن نقد داشته باشه هر ماه 

ولی مغازه عمده فروشی تو مغازه جنسی زیاد ندارن ولی تو انبار شاید میلیارد ها پول توشه برا همین باید همیشه نقدیه سنگینی داشته باشند که کم نیارن( به اصطلاح ورشکسته نشن)

بله متاسفانه همه چکی کار میکنن پدر من از بس نقدینگی برد و چیزی نیاورد که دیونه شدیم الانم باز میخواد ...

اگه پدرت اینطوریه نزار دوباره بره همون کار رو انجام بده چون به قطع یقین ورشکسته میشه