2777
2789

بچها یه شهرستان کوچیکم جای رو نمیشناسم چطوری میتونم موسسه های خوب بشناسم؟

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

میخوای کمک کنی ؟ والا شهر خودت نمی‌دونم اما موسسه خوب تهران هست همین آفرینش فکر کنم اسمش که شاهین صمدپور همش استوری می‌کنه میتونی هم غذا خودت پخش کنی یا تو داروخونه ها بگی اگه کسی هست دارو خواست پول بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر کوچیکیه از آشناها بپرسی احتمالا چندتا نیازمند بشناسن که بتونی کمکشون کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خودت فقیری میشناسی کمک کنی خیلی خوبه

به محک کمک کنی مستقیم میره واسه کمک هزینه های بچه هایی که تحت درمان سرطانن.

موسسه بهنام دهش پور واسه بچه های بیمار هدیه ای که آرزوشونه میخره.😭

نونوایی محلتون هم میتونی پول بسپاری به فقیر نون مجانی بدن

همینطور قصابی

داروخونه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
استان قدس خیلی خوبه توی همه جای کشور کمک میکنه از همه جا هم قابل اعتماد تره 

خوبه ولی خیلی ثروتمنده

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
متوجه نشدم ؟؟

بیشتر کارخونه ها و شرکتهای استان خراسان جز اموال آستان قدسه. به اضافه کلی زمین کشاورزی. آستان قدس خیییییلی زیاد ثروتمنده

بیشتر کارخونه ها و شرکتهای استان خراسان جز اموال آستان قدسه. به اضافه کلی زمین کشاورزی. آستان قدس خی ...

درست اما خدایی خیلی کمک میکنه 

من به چشم دارم میبینم بالاخره یکی رزق و روزیش زیاد میشه کارخونه ها را که الکی نزده پولدار بوده طرف 

استان قدس کلن وقف امام رضا هستش 

من خودم هر وقت میرم مشهد به شوخی میگم اما رضا (ع) از مایکروسافت و اینا هم پولدار تری 😁

کلن =کلا

حاجی نون پنیری سابقم 
استان قدس خیلی خوبه توی همه جای کشور کمک میکنه از همه جا هم قابل اعتماد تره  

اره خیلی قابل اعتماده بینظریه تع گند اینو محک دوتاش در اومده چند وقته که 

امام رضا بحث با استان خیریه فرق داره سوتفام نشه