2777
2789
عنوان

حالت تهوع وقتی میخوام بخوابم!

1438 بازدید | 22 پست

سلاممم

من وقتی میخوام بخوابم ینی اون لحظه ای که داره خوابم میبره تا کلا بخوابم، حالت تهوع خیلی خیلی شدید دارم :(

بنظرتون دلیلش چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معده ات ضعیف شده

سعی کن شاملو زود بخوری موقع خواب اسید معده ات اذیتت نکنه

یه ساعت قبل خوابم زیاد چیزی نخور

استرسم نداشته باش

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️

از معده خالی هم هست

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
معده ات ضعیف شده سعی کن شاملو زود بخوری موقع خواب اسید معده ات اذیتت نکنه یه ساعت قبل خوابم زیاد چ ...

مرسی ازت❤ کلا من یجوریم آب زیاد میخورم.. ولی واقعا خسته کنندس این حالت تا کی واقعا. 

مرسی ازت❤ کلا من یجوریم آب زیاد میخورم.. ولی واقعا خسته کنندس این حالت تا کی واقعا. 

مدونم من یه مدت داشتم واقعا عذابه

سعی کن علت رو متوجه بشی

ببین جتی ساعت خواب هم تاثیر میذاره

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
مدونم من یه مدت داشتم واقعا عذابه سعی کن علت رو متوجه بشی ببین جتی ساعت خواب هم تاثیر میذاره

خیلی قبل ها بخاطر استرس و اینا دارو مصرف میکردم ینی ممکنه دوباره برگشته باشن اون استرسا و اینجوری خودشونو نشون بدن:(