بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قاضی لازم بشه می گه متن پیاما هم مخابرات بده ولی دیگه نه برای هر خیانتی،،خیلی مهم باشه حکم میده ولی پرینت مدرکه،،صدا مدرک نیست.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اگه حتما میخای جداااشی کاری کن شوهره زنه بفهمه هاااااا اگه نه شوهره زنه بفهمه طلاقش بده تو جدانشی زن ...
شوهرم انقدر پسته ۳ ماه زندان بود گوشی مخفیشو پیدا کردم گفت ادم میشم منو در بیار پول دادگاهشو دددم ازاد شد سه روز بعد رفت خونه زنه شب تا صبح باااش بود بعد تو گوشیش یه صدا دیدم ضبط شده اتفاقی که زنه بهش میگه ساعت یک شب هست خودتو ناراحت نکن بیا یه چیزی بخور اونجا فهمیدم خونه زنه بوده الانم ماشینش بنام منه برداشته فرار کرده بهش گفتم اگه نیاره ماشینو توقیف پلاک میزنم گفت میسوزونم ماشینو که دستت رو نگیره منم دو تا بچه کوچیک دارم صاحب خونه هم زنگ زد گفت تخلیه کن پول رهن هم شوهرم بهش گفته برای خودم باید بریزی صاحب خونه دلش سوخت گفت بیا بریم دادگاه الکی بگیم شوهرت فرار کرده جواب نمیده تایید کنه ۳۰ ملیون پول رهن رو بدم به تو که با بچه هات آواره نشی الان همراه من رو گوشیمو نگاه کردم شماره شوهرم زده بودم توش دیدم هی شارژش داره کم میشه فهمیدم داره با کسی اس مس بازی میکن ه
اگه حتما میخای جداااشی کاری کن شوهره زنه بفهمه هاااااا اگه نه شوهره زنه بفهمه طلاقش بده تو جدانشی زن ...
بعد سیم کارتشم بنام من بوده الان مبخوتگ فردد برم دادگاه ببینگ رهک رو بهم میدن یا نه ماشین ر هم اعلام سرغت بزنم تا هر جا گیر کرد بگیرنش خیلی آدم پستیه سر شب به من پیام داده میرم تا یک ماه دیگه یک زن میگیرم انگشت کوچیکشم نباشی و نوشته بود تو ک و ن کدوم خری خیلی بهم بی احترامی کرده ادم پستیه