2777
2789
عنوان

جوش باسن😑

325 بازدید | 11 پست

بچه ها من یک سالی هست راکوتان میخورم

همه جوشام خوب شده 

و دیگ اصلا جوش نمیزنم

البته هنوز قطعش نکردم

اما دوماهی هست روی باسنم همش داره جوش میزنه 

با وجود خوردن راکوتان

از دکترم پرسیدم میگه داخلی نیست

چون فقط یه قسمت از بدنه

یه پماد داد اما تاثیری نداشت

نمیدونم چیکار کنم دیگ شما تجربه ای داشتید؟

عفونت رحم هم باعث جوش باسن میشه. 

پیش طب سنتی بری بهتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی تخمدان دارم باسن م همش جوش میزنه

دکتر بهتون گفت بخاطر تنبلی تخمدان جوش میزنه رو باسنتون؟

بعد فقط رو باسنه؟ ببخشید این سوال میپرسم

خداییش کلافه شدم

پیش دکتر زنان رفتم میگ عفونت نداری🥲 شما تجربه اینجوری نداشتی؟

ببین گاهی تشخیص طب سنتی بهتر هست و داروهاش اثر گذار. 

پیش شون بادکش میرفتم و پرسیدم علت جوش این ناحیه چیه؟ گفتن عفونت. 

البته لباس زیر نامناسب،  طولانی نشستن،  لباس جذب پوشیدن هم تاثیر داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دکتر بهتون گفت بخاطر تنبلی تخمدان جوش میزنه رو باسنتون؟ بعد فقط رو باسنه؟ ببخشید این سوال میپرسم خ ...

آره دکترم گفت یه مدت منفورترین میخوردم بهتر بودم الان دوباره ول کردم داره میزنه اره فقط باسن مه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم