2777
2789
عنوان

مریضی مداوم بچم

325 بازدید | 14 پست

مادرا دخترم همیشه زود زود مریض میشه و تب میکنه و بستری میشه الانم مثل چند سری قبل علائمش برگشته تب و ورم شدید شکم و سوختگی شدید جا پوشکش و تند تند نفس زدن امروز بردیمش پیش متخصص دارو داد و گفت ببرین قلب و عروق بردیم قلب و عروق یهو گفت یه رگش افتادگی و نارسایی داره درصورتیکه چندین بار بستری شده و اکو گرفتن ولی اینو نگفتن فقط قلبش از تب آب آورده بود یه سال پیش خوب شد حالا یعنی چرا اینطور شده دیونه شدم دکترا نمیفهمن درد بچم چیه دارم سکته میکنم بعضی از دوستام میگن بچه های اوتیسم همیشه این علائم و مریضی هارو دارن به خدا دیونه شدم 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

مامانم میگه منم از وقتی بچه بودم همیشه مریض میشدم باورت میشه ۲۹ سالمه بازم همینم ی بلر میگرن ی بار دیابت ی بار تاندون دست ی باردندون ی بار خارپاشنه و....

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه منم از وقتی بچه بودم همیشه مریض میشدم باورت میشه ۲۹ سالمه بازم همینم ی بلر میگرن ی بار د ...

خدا نگهدار خودت و مادر عزیزت باشه گلم خدا سلامتی بده انشاالله 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

انشاءالله که چیزی نیست

موقعی که دنیا اومد عقیقه ش کردین؟ 

اگر نکردین هرچه زودتر براش انجام بدین

ادابش تو مفاتیح هست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

انشاءالله که چیزی نیست موقعی که دنیا اومد عقیقه ش کردین؟  اگر نکردین هرچه زودتر براش انجام بد ...

نه شرایط مالیشو اون موقع نداشتیم ولی یه سال بعد براش نذر کردیم 

الان چندسالشه ؟

سه سالشه عزیزم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12160374/برای-پیشگیری-از-تب

خوندم فداتشم دستت درد نکنه 

نه شرایط مالیشو اون موقع نداشتیم ولی یه سال بعد براش نذر کردیم 

ببین عقیقه با نذر فرق داره اداب و دعا و شرایط خودش رو داره

باعث محفوظ موندن بچه از بسیاری از بلاها میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سه سالشه عزیزم 

عزیزم منم بچه هام کوچولو بودن یه سره خدا به راه دکتر بودم همش سرماخوردگی و تب ،تا اینو به سه تاشون دادم دیگه تا الان که بزرگ شده رنگ دکتر رو ندیدن خداروشکر ،

یه پیاز رو پوست کن چهارقاچ کن بنداز تو قابلمه روش یه لیوان اب بریز بزار بجوشه ابش که نصف شد صاف کن اب پیاز رو با یک قاشق  عسل مخلوط کنید بدید بخوره هر سه چهار روز بده .موقع مریضه مثل الان هر روز ،

باورت نمیشه من هم شب اول مریضیشون میدم خوب میشن .

راستی اگه گلو درد چرک زیاد که پنیسیلین لازم بود طرف صبح یه بار شب یه بار ،

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
ببین عقیقه با نذر فرق داره اداب و دعا و شرایط خودش رو داره باعث محفوظ موندن بچه از بسیاری از بلاها ...

باشوهرم صحبت میکنم ممنونم ازت گلم

عزیزم منم بچه هام کوچولو بودن یه سره خدا به راه دکتر بودم همش سرماخوردگی و تب ،تا اینو به سه تاشون د ...

چشم عزیزم خدا خیرت بده و محافظ عزیزانت باشه

چشم عزیزم خدا خیرت بده و محافظ عزیزانت باشه

هیچ ضرری نداره خاطرت جمع بدنش قوی و ضدعفونی میشه 🎀

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
هیچ ضرری نداره خاطرت جمع بدنش قوی و ضدعفونی میشه 🎀

فداتشم دستت درد نکنه انشاالله براش درست میکنم