2777
2789
عنوان

شماره زن همسایه

442 بازدید | 23 پست

تو گوشی شوهرم هستش از طریق تلگرام فهمیدم که همسایه عکس خودشو گذاشته بود رو پروفایلش راستش شوهر من سابقه خیانت داره اونم چندبار بنظرتون خیانت محسوب میشه راستش من گیج و گنگ شدم درسته خیانت کرده چندبار بازم شک دارم نمیدونم چی بگم و جالب اینجا که این خانم اصلا از خانواده ی با اصالتی هستن خودشون مهماندار بودن همسرش تو بانک کار میکنه مادرش معلم بوده نمیدونم اصلا سردرگمم ایشون چطوری شماره اش دست  شوهر من افتاده و اینکه شوهر من همیشه از تیپ این خانواده تعریف میکنه که خوشتیپن تمیز میپوشن ...این خانم زیاد بیرون نمیره مگر با دوستش که همسایه خودشونم هست اتفاقا و باهم همه جا میرن چرا شماره شوهرشو نداره آی دی تلگرامشم به اسم خودش بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن هستش ولی اکثر پروفایلاش عکس خودش بدون حجاب و ارایش بود 

این ممکن یکم بودار باشه...من خودم شده برادخترم دنبال مربی بودم شماره ها مختلف سیو کردم یا کابینت کار اینا ازنت شماره گرفتم پروفایلاشونم عکس مرد غریبه شوهرمم دیده ها....ولی میخام حذف کنم ..از تنبلیم مونده توگوشیم همون موقع تماس گرفتیم تموم دگ سختم اومده حذف کنم....چون ازایتا حذف نمیشه...ولی من جات باشم خیلی آروم ازشوهرم میپرسم بالاخره وقتی میخاد جوابتو بده از حالتاش میفهمی راست ودروغشو

این ممکن یکم بودار باشه...من خودم شده برادخترم دنبال مربی بودم شماره ها مختلف سیو کردم یا کابینت کار ...

دفعات قبلم پرسیدم زیرابی رفت نمیشع اصلا حرف نمیزنه میگه نمیدونم نمیشناسم