2777
2789
عنوان

خاستگار اینجوری خوبه؟

221 بازدید | 10 پست

خانما من از طریق یکی از همکارام ی خاستگاری پیدا کردم خیلی پیگیر بود

خلاصه شمارمو گرفته بود پیام میداد ک من میخوام واقعا 

کم کم هی صحبت کرد حدود یه هفته ای بعد بهش گفتم ک من جدا شدم 

ولی بازم گف فکرامو میکنم خبرمیدم و بعد گف مشکلی نداره

گفتم باهم اشنا بشیم و صحبت کنیم تا اخلاقش دستم بیاد بعد مامانم گفت ک ن بگو اول بیاد من بدونم طرف واقعا قصدش ازدواجه بعد برین اشنا بشین با اخلاق هم

منم بهش گفتم 

گفت باشه میام 

حالا بنظرتون بد بوده من اینو گفتم بهش؟باخودش نمیگه دختره هوله؟اخه من کلا بهش گفتم امادگی ازدواج ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اتفاقا میفهمه که بی کس و کار نیستی و دنیال رابطه الکی و خوش گذرونیم نیستی

یچیزی هم ازم پرسید گفت ک تو با همه خاستگارات همینجوری رفتار میکنی یا فقط منو انقدر سخت میگیری

گفتم فرقی نمیکنه

گفت یعنی کس دیگم بوده مثل من؟گفتم خاستگار زیاد داشتم دلیل نمیشه

گفت ن اینکه باهاشون صحبت کنی

گفتم دوتاشونو صحبت کردم خانوادمم میدونن ولی اکی نبودن تموم شده

بعد خیلی داشت فضولی میکرد گفتم بسه

یچیزی هم ازم پرسید گفت ک تو با همه خاستگارات همینجوری رفتار میکنی یا فقط منو انقدر سخت میگیری گفتم ...

خب همین سوالش خواسته ببینه با این جدی هستی یا کلا دختر جدی هستی و راحت تو رابطه نمیری و اینکه خواسته بدونه با بقیه برات فرقی داره یا نه😅

ن اینکه گفتم با دونفر صحبت کردم قبلش اخه خیلی اصرار داشت صادقانه بگو

خیلی واضح توضیح نده،فقط بگو انقد گذشته پاکی دارم که نخواد آیندمو خراب کنه یا رو زندگی آیندم تاثیری بذاره

یچیزی هم ازم پرسید گفت ک تو با همه خاستگارات همینجوری رفتار میکنی یا فقط منو انقدر سخت میگیری گفتم ...

با خصوصی ( اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر در بیارم‌ بینم تو طالع هم هستید یا نه ؛ اگر هم خودت بلدی خودت حساب کن‌ ، اسم شوهرت سابقت رو هم بگو اونم‌ حساب کنم ببین واقعیت داره یا نه