2777
2789

میگم من الان یه دختر دو سال و نیمه دارم، یه پسر هفت ماهه.

از همسرم توقع دارم شب ها دیگه دیر دیر 7:30 اینا خونه باشه، که منم بتونم تا اخر شب به کارهای خونه برسم، یه دوشی بگیرم ، خلاصه فکر میکنم باید بهم کمک کنه.

نمیدونم بقیه چه جوری ان ولی تو اطرافیان ما همه خانوما از اینان که کل کارای زندگیشونو خودشون میکنن و‌خسته و افسردن و کلا مرد سالاریه تو اطرافمون. بعد همسرم چون در حد اونا نیست و به منم اهمیت میده و گاهی ام کمکم میکنه و بد اخلاقی نمیکنه و‌گیر نمیده فکر میکنه شاهکار کرده.

ولی واقعا من انتظاراتی ازش دارم که فکر میکنم عادیه ولی نمیدونم چه جوری بیام کنم که درک‌ کنه و واقعا متوجه بشه که من دست تنها واقعا از پس دو تا بچه ی کوچیک و کلی کار ریز و‌درشت بر نمیام.

اول برو خوشحالش کن 

بعد بهش بگو 

با حال خوب بگی درکت می کنه 

البته اونم خستس احتمالا 

خودتو تقویت کن تا بتوتی 

اگه کم خونی داری برو متخصص خون

دکتر معمولی فایده نداره 

بدترتم می کنه 

خیلی وقتا قرص اهن خودش بده برا آدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوع کم خونی خیلی مهمه و تو درمان کمکت می کنه  و تو خانمام خیلی شایعه خصوصا اونا که بچه کوچ ...

اتفاقا دکتر زنانم تو این دو سه ساله هر بار ازمایشمو میبینه میگه کم خونی نداری و از اینجور قرص ها نمیده بهم