2777
2789
عنوان

برون گرایی

48 بازدید | 10 پست

من یه ادم برون گرام و به نظرم برون گراها خیلی مظلومن، به حرم برون گرایی اونا باید همیشه زنگ بزنن اونا باید اول پیام بدن، اونا همیشه پر انرژی ان و غمشون کاملن واضحه، پر از انرژی ان و تو موقعیت هایی مثل سال کنکور خیلی براشون سخته(بنده سال کنکورمه) نمیتونن چیزی تو دلشون نگه دارن و همه چی رو در مورد خودشون میگن، عاشق حرف زدنن و همه فکر میکنن که وراجن، اگه با یکی درون گرا دوست باشن کاملا باید رابطه رو به دست بگیرن 

ولی برون گرایی به نظرم یه دنیایی به سمت بیرون و یه دنیایی به سمت نت های شاد موسیقی و پر از رک و راست بودن و خنده و فریاد های پر از شادیع، انسان های برون کرا کمتر از درون گراها هستن و به همین دلیل خیلی بهشون توجه میشه بااحترام به همه درون گراها به نظرم برون گرایی خیلی چیز باحالیه، با اینکه به خاطرش خیلی به فاک رفتمو و ضایع شدم ولی من عاشقشم😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خیلی وقتا دلی نیست

ممنون از صداقتت

پس چطوری شاد میزنین

گاهی حس میکنم چقدر راحت از کنار ناراحتی هاتون میگذرین

ناراحتی ای که ممکن یه درونگرا مدت ها باهاش کلنجار بره

شاید چون برا بقیه توضیحش میدین بعد راحت میشین و میتونین فراموشش کنین

ممنون از صداقتت پس چطوری شاد میزنین گاهی حس میکنم چقدر راحت از کنار ناراحتی هاتون میگذرین ناراحتی ...

یه چیز عجیب که هست اینه که من با اینکه برون گرام به شدت رویا پردازم و فکر می کنم، وقتی شاد میزنیم چون انرژی که داریم باید تخلیه بشه، منم مثل خیلی از درون گراها خیلی با مشکلات و خودم کلنجار میرم قبل از خواب خیلی فکر می کنم اما تو جمع و اینا همیشه محلس گرم کنم😂😂 چون ما نزده میرقصیم میشه اینجوری هم گفت

یه چیز عجیب که هست اینه که من با اینکه برون گرام به شدت رویا پردازم و فکر می کنم، وقتی شاد میزنیم چو ...

درسته به هرحال خیلی جذابید حداقل برای من

ولی خب یه سری مواردم هس که منو واقعا اذیت میکنه

😅😂😂 چیزی هست راجع به درونگرا ها بخوای بگی؟  نقدی داری؟  نکات مثبت؟ منفی؟

من دو تا دوست صمیمی به شدتتتت درون گرا داشتم ، بعضی از صفت هاشون برام خیلی جذابه مثلا توی اردوی خارج از شهر مادهمه داشتیم با دوستان مرقصیدیم تو اتوبوس و دوستم داشت کتاب می خوند ارامش و متانت تون رو خیلی دوست دارم و همین طور مرموز بودنتون،

اما درون گرایی دوستم و نگفتن چیزایی که باید می‌گفت تا سوتفاهم پیش نیاد باعث شده بینمون سرد بشه، اینکه زیاد اهل گفتگو نیستید رو دوست ندارم، و خب دوستم پایه هم نبود دیگ😂 و اینکه خیلییی فکر می کنید راحب بعضی مسایل مثلا میگم چرا زنگ نزدی میگه ترسیدم مزاحم باشم، واااای خدا

من دو تا دوست صمیمی به شدتتتت درون گرا داشتم ، بعضی از صفت هاشون برام خیلی جذابه مثلا توی اردوی خارج ...

یه درونگرا صحبتاش باید هدف داشته باشه تا انگیزه بگیره واسه حرف زدن

اون صحبت های روزمره که شما ریز به ریزشو تعریف میکنین رو نمیتونه توضیح بده چون فک میکنه کار بیخود و بی هدفیه

پس معمولا شنونده اس مگراینکه موضوعی باب میلش باشه