2777
2789
عنوان

خانمهای معتقد و مذهبی بیان

359 بازدید | 26 پست

بچه ها من امروز رفتم موهامو پروتیین تراپی کردم 

بعد عکس قبل و بعد از موهام گرفتن بذاره تو پیج بدون اینکه تظرمو بخاد 

البته چهره م مشخص نبود 

ولی اعصابم خورد شد که چرا اعتراض نکردم 

به نظرتون چون چهره م مشخص نیست باز گناهه؟

آرزومه که بغلم کنی خودت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از نماینده مرجع تقلیدم پرسیدم گفت اگه تحریک کننده نباشه و صورت مشخص نباشه اشکال نداره. ولی چون بدون اجازم می خواست اینکارو بکنه من آخرش اعتراض کردم و گفتم نه . اون همه پول می گرفت دیگه عکسو حق نداره بدون اجازه . ولی بعدیش اجازه گرفت و من گفتم اشکالی نداره . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من هم ازم عکس گرفت صورت مشخص نبود بهش گفتم من شوهرم بدش میاد با جاریم رفته بودیم عکس اون رو گذاشته پیجش واسه من رو نذاشت رودربایستی نداره الآن هم پیام بده بگو

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

وقتی چهرتون معلوم نیست و فقط عکس موهاتونه هیچ مشکلی نداره خودتونو اذیت نکنین

می‌دونی چون بی اجازه هم بود حس بدی گرفتم حس اینکه از خودم دفاع نکردم بی عرضه کی

آرزومه که بغلم کنی خودت....