2777
2789

امروز زنگ اول بچه ها گیر دادن اسم منو پرسیدن گفتم عاطفه.

زنگ سوم ردیف آخر کلاس هی میخندیدن و میگفتن عاطفه. هی ادامه دادن. بقیه بچه ها هی میپرسیدن عاطفه کیه جریان چیه. هی میخندیدن و میگفتن. آخر پرسیدم بسه بچه ها جریان چیه. یکی از بچه ها گف خانوم یه فیلمه تو یوتیوب که یه پیرمرد عاشق یه خانومی هس به اسم عاطفه. گذشت و اومدم خونه دیدم جریانش یه پیرمرده که داره از ... یه خانومی تعریف میکنه... خیلی عصابم خور شد. ینی داشتن انقد بی ادبی میکردن و من اون موقع نفهمیدم چیه جریان. حتما کلی خندیدن بهم... ینی منظور داشتن و اسم منو میدونستن؟ اگه هم نمیدونستن حتما وقتی بفهمن کلی مسخره میکنن...

خیر نبینن که یه اسم رو اینطوری سوژه میکنن....

فکر نمیکردم بچه های کلاس نهمی انقد تو این فاز باشن و این حرفا رو بگن اونم جلو معلم... عصابم خور شده... کاش همون موقع می‌فهمیدم و نمیپرسیدم جریان چیه... حتما منو پیچوندن کلی خندیدن.... کاش اون لحظه میدونستم و اگه ادامه میدادن سردسته رو بیرونش میکردم... نظرتون چیه؟ خیلی عصابم خور شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقدر بچه ها بی ادب شدن مگه ماجرات داشتیم بی اجازه بخندیم ده تا گچ پرت میکرد معلم تو کله مون

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

شما نباید اعصابتون خرد بشه

اگه دلخوری تونو نشون بدین اتفاقا یعنی شاگردای بی جنبه و بی تربیت به هدفشون رسیدن

کاملا عادی 

خدا قوت خانم معلم

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

برای دفعات بعدی بهشون بگو اینکه یه فرد نادان و بیشعور درمورد چنین موضوعی حرف بزنه اصلا ارزش اهمیت نداره ولی اونی که عمدا بخواد این بی ادبی رو تکرار کنه اصلا توجیهی نداره و قابل بخشش نیست و برخورد جدی کن از خودتم ضعف نشون نده.