2777
2789
عنوان

مامانا معلم دخترم یه شعر داده گفته نقاشی بکشند😐

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 51 پست
تا درخت دوستی کی بر دهد،حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم

وای من منحرفی برداشت میکنم بیشتر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1401/8/22 در حوالی پاییز، نیمه ی ماهم را دیدم.../همیشه با بقیه مهربون باش چون تو نمیدونی اون توی چه میدون جنگی داره میجنگه و ممکنه دیگه لبه پرتگاه باشه و یه حرف کوچیک تو تیر خلاص پرت شدنش باشه🙂🦋/چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم:)🎈/ تولید،پخش و صادرات انواع انرژی مثبت😌🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بچه بکش با هم دوست هستن درخت سیب. بکش بعد. سیب خرده داخل کله یکیشون بیهوش شده اون یکی داره سیب میخوره بعد اون بیهوش میاد میگه ای معلم ثمره دوست بیافشانیم

سلام عزیز صفحه رو دو قسمت کنه  اول : دو تا دوست بکشه که یک نهال کاشتن ، یکیشون با آبپاش داره ...

ممنون🌷

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
یه درخت بکشید و دور درخت، چند تا بچه که دست همدیگه رو گرفتن و حلقه زدن دور درخت

بنظرم هر ایده ای که به ذهن خودتون رسید، مستقیم کف دست بچه نذارید

راهنماییش کنید تا خودش هم از ذهنش کمک و قوه خلاقیتش رو بکار بگیره

خدایی فازشون چیه. مگه بچت دبیرستانی باشه که همچین موضوعی رو بشه توجیه کرد🤦😂

بچه این جمله رو بشنوه هنگ میکنه 

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

یه نهال بکشه ودوتا دختر دست به دست دادن وحلقه زدن دور نهال،،، زمینم چمنو گل اینا بکشه، گلهاشو قلب کنه.. آسمونم ابر بارونی بکشه بارونو قلب ریز کنه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
درخت دوستی یه تشبیهه چرا همتون میگین درخت بکشه😐

درست میگید اما فقط این به ذهنم رسید

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

درسته خلاقیتش شکوفا میشه ولی تا به حال شعر حافظ رو نشنیده یه کم سخته

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁