سلام مشکل من اینه ما یه چهار تا دوستیم همراه با خانواده هامون همه متاهل هستیم ما مغازه داریم چند ساله بعد یکی از این دوستان گفت منم میخوام کار کنم ما هم گفتیم یه مغازه تو پاساژ ما هست میخواد واگذار کنه بیا ببین این اومد دید خوشش اومد بعد قرار داد بستن به فروشنده سفته داد ولی از ارزش جنسا ۱۰ میلیون کمتر گفت من میرم تا فردا چک میارم که فوری نقد میشه این سفته ضامن اینه که من مغازه رو میخوام اون هم به خاطر اینکه ما چند ساله اونجاییم و قابل اعتماد به دوست ما اعتماد کرد اینم مغازه رو قفل زد و گفت فردا چک میارم یه هفته گذشته حالا میگه پشیمون شدم نمیخوام مغازه رو فروشنده هم میگه من ازت شکایت میکنم هیچی اینا با هم لج کردن همدیگه رو تهدید کردن و دعوا و اینا فروشنده ما رو طرف حساب میدونه میگه من رو حساب اینکه تو گفتی آشناس نسیه دادم اون دوستمون هم حاضر نیست ضرر زیان اینو بده میگه نهایتش با همون ۱۰ تومان زیر قیمت مغازه مال من برو هر غلطی میخوای بکن الان این وسط ما موندیم هیچ کدوم کوتاه نمیان فروشنده هم آبرو واسه ما نزاشته تو پاساژ میگه اینا با هم دست دارن دوستمونم هیچ جوره حتی به خاطر دوستی با ما حاضر نیست کوتاه بیاد اشتباه شو بپذیره و مشکل و حل کنه حتی جواب ما رو هم نمیده