2777
2789
عنوان

دخترهای مجردفقط مجرد ها جواب بدن

287 بازدید | 27 پست

ازتون یه سوال داشتم شما حاضرید بایه مردمطلقه که نامزد داشته ازدواج کنید یا نه من واقعا حالم از این موضوع خیلی گرفته هست و واقعا نظر صادقانه تون رو بگیدمن ۲۵ سال آم هست و خواستگار درست حسابی تا حالا نداشتم من ازدواج نمیکنم خودم با مرد مطلقه چون معتقدم هرکس با مثل خودش ولی واقعا دلم میشکنه چرا تا حالا خواستگار خوب نداشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج سنتی. ک حاضر نمیشم اما اگه عاشق طرف باشم چرا خر میشم...

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

من ۲۳ سالمه بهترین موقعیت رو دارم ولی تا حالا یه دونه خواستگار هم نداشتم همون مطلقه هم نداشتم باورت میشه ؟ 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

من نظرم اول رو شخصیت و وضعیت مالیه طرفه و صرفا در نظر نمیگیرم مطلقه بوده یا نه!میرم تحقیقات لازمه رو راجب شخص میکنم تا بفهمم علت جداییش از نامزدش چی بوده ، اگر موضوع اخلاقی بوده نه فکرشم نمیکنم.