2777
2789
عنوان

تجربه مدیریت کلاس

3502 بازدید | 29 پست

معلما و دوستای عزیز برای مدیریت کلاس و مواجه با بچه ها و کلاس های شلوغ از چه روش هایی میشه استفاده کرد ؟

متوسطه اولن و تعداد هر کلاس  ۴۰ نفر به بالا و به شدت شیطونن 

۴۰ به بالا؟ بازدهی داره این کلاس؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی من با آزمون جذب شدم. روزای اول مهمه که زیاد به روشون نخندین و جدی باشید. جدی درس بپرسید ...

درسته موفق باشید

اکثر معلما با این کلاسا مشکل دارن هر کاری می‌کنی باز خیلی شیطونن

اخی عزیزم سال اول تدریسته؟ جلسه اول جدی وبا سیاست حتی لبخند هم نزن معمولا همه دانش اموزا جلسه اول ساکتن تا معلم رو دقیق بشناسن بین بچه ها قدم نزن، کلی حرف بزن قوانین کلاس خودت رو روی تخته بنویس وتاکید کن اول کتابشون بنویسن، طریقه تشویق یا تنبیه شون رو بگو، خوب تدریس کن وکتاب محور باش از جلسات بعد کم کم باهاشون صمیمی بشو تا در کنارت ارامش بگیرن وخیلی چیزای دیگه که خودت از معلمات انتظار داشتی

[QUOTE=314129128]هفتم هشتم نهم دخترن[/QUOTE

اولا مدرسه باید کارت امتیاز داشته باش به عنوان تشویق بهشون بدی

دوما باید رفتاری داشته باشی ازت حساب ببرن

سوما دوستم داشته باشن

اخی عزیزم سال اول تدریسته؟ جلسه اول جدی وبا سیاست حتی لبخند هم نزن معمولا همه دانش اموزا جلسه اول سا ...

بله سال اولم

الان هفته چهارم که دارم میرم مدرسه همه اینکارو کردم اما بازم کار ساز نیست البته اکثرا معلما با این مشکل مواجهن تو این مدرسه گفتم تبادل نظر بزارم شاید کسی راهکار متفاوت تر پیشنهاد داد که کارساز بود