2777
2789

۴ نفریم و ۴ ترم دیگه کنار هم 

من متاسفانه درگیر روان رنجوری و نشخوار فکری ام 

حساس و زودرنجم و عصبی ، سر ی چیز کوچک انقددد حرص میخورم و گریه میکنم نمدونم چکار کنم 😓 

بارها چیزی نگفتم و رد شدم از کنار رفتارا و شوخی ها و ... مسخره شون 

الانم سر ی موضوع کوچک ( از نظر منه حساس خیلی بزرگه لطفاً قضاوت نکنید ) یه روزه ن حرف می‌زنیم نه چیزی و.... 

مشکل من اینجاس خیلی ساده ام بیشتر از خودم براشون ارزش گذاشتم اونارو دوست و رفیقم میدونم و خیلی جاها گذشت کردم حتی از حق خودم اما خیلی زرنگن و اخلاقای بخصوص و مسخره ایی دارن ، متوجه شدم ی ذره هم دوستم ندارن یا براشون مهم نیستم فقط ی هم اتاقیم براشون ، حتی نیومدن پیشم بپرسن چرا ناراحتی چرا انقد خودتو عذاب میدی  

اینم بگم قبلا ۶ نفر بودیم دو نفرو بیرون کردن فک کنم من نفر سومم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمان ندارع. مشکلت؟؟چون وافعا اذیت میشی 

جو خوابگا همین مدلیه دیگه ادمایمختلف با فرهنگای مختلف ،خونوادمون نیستن ک همش هوامونو داشته باشن و...

ب نظرم اعتماد ب نفست کمه،وابسته ای،و...

بهترین فرصته روش کار کنی 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

آخ هم اتاقیه بد عذابه :(

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

فقط بگمت بهترین دورانته الان،نذار خاطره بد ش برات سر چیزای الکی

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

من اگه رفتم خوابگاه هم اتاقیم بد بودن عمرا یه لحظه هم نمیمونم یا اتاقم عوض میکنم یا مامان بابام مجبور میکنم برام خونه کرایه کنن

حوصله یه مشت آدم سمی رو ندارم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
یکی ار رفتاراشونو بگو 

مثلا من اکثرا از وسایل شخصی خودم استفاده میکنم چون مصرف برف و ... ام زیاده خب نمیخام دست ب وسیله کسی بزنم

میبینن من دستمال توالت شخصی مو گذاشتم کمدم تیکه میندازن ، در حالیکه یکی دیگه رو واس اینکه وسیله های عمومی زیاد مصرف میکرد همش پشتتش حرف میزدن 

توقع دارن من براشون جا بگیرم، غذا بگیرم یا.... اما خودشون س نفره میرن همه جا بدون اینکه بهم بگن منم وقتی میبینم خودمو دور میکشم ک تو دست پاشون نباشم بازم تیکه میندازن تو که مارو تحویل نمیگیری 😳

یا اینکه کلا همش مسخره ام میکنن شوخیه ولی اذیت میشم 

عزیزم به هر آدمی ب اندازه ظرفیت و لیاقتش بها بده 

احترام بزار ولی ب حد خودش 

اگه میبینی پاشونو از حدشون جلوتر میزارن باهاشون سفت حرف بزن به مسئول خوابگاهم بگو اتاقتو عوض کنه 

هیچ چیز مهم تر از آرامش اعصابت نیست 

برا خودت و وقتت ارزش قائل 

بچه های خوابگاه پرو هستن بعضیا 

توام عین خودشون باهاشون رفتار کن 

نیازیم نیست نقطه ضعف دستشون بدی 

محکم باش 

اونا دقیقا دنبال اینن ک تو رو با اینکارا حرص بدن چون میدونن نقطه ضعفا چیه کاملا نسبت ب حرفا و کارهاشون بی تفاوت باش 🙂🙂🙂از الان قوی بودنو تمرین کن 

همه ک قرار نیست مثه خودت مهربون و یه رو باشن 

درمان ندارع. مشکلت؟؟چون وافعا اذیت میشی  جو خوابگا همین مدلیه دیگه ادمایمختلف با فرهنگای مختلف ...

من هر جا باشم و برم تنهای تنهای تنهاترینم 

خیلی سعی میکنم رو خودم کار کنم ، با پادکست و ورزش و ... امیدوارم حالم رو به راه بشه یه روزی تا انقد عذاب نبینم

مثلا من اکثرا از وسایل شخصی خودم استفاده میکنم چون مصرف برف و ... ام زیاده خب نمیخام دست ب وسیله کسی ...

☹ به یه ورت بگیر یا عوض کن اتاقتو اگه میتونی 'ولی ببین آدمای سمی زیادن دیگه ...برات مهم نباشه 'رو خودت کار کن 

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤
 من هر جا باشم و برم تنهای تنهای تنهاترینم  خیلی سعی میکنم رو خودم کار کنم ، با پاد ...

کتاب «نیمه تاریک وجود»رو بخون 

بعدشم ی وقتا ادما هم فاز نیستن ،همین 

اگه میتونی اتاقتو عوض کن،شاید کنار ادمایی هم فاز خودت حالت بهتر باشه 😊