2777
2789

سلام ..تقریبا گرون قیمته...

همه جاروگشتم نیست که نیست..

اگه کسی ذکری بلده بگه شاید پیداش کنم..

ممنون از شما❤️🤍

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

صلوات

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

سه تا فاتحه نذر حاج آقا سوزنی کن یکیش رو بخون دوتاش رو نگه دار وقتی وسیله ات رو پیدا کردی بخون بخدا تاااااا خواندم فوری پیدا شده گم شدم

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه تا فاتحه نذر حاج آقا سوزنی کن یکیش رو بخون دوتاش رو نگه دار وقتی وسیله ات رو پیدا کردی بخون بخدا ...

همین الان امتحان میکنم..ممنون ازت🤍

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

همین الان امتحان میکنم..ممنون ازت🤍

خواهش عزیزم انشاالله  ک پیدا میشه

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
 سوره حمد بخون شال گره بزن 

ممنون ازت❤️

صلوات

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خواهش عزیزم انشاالله  ک پیدا میشه

انشالله

دو هفته پیش گوشواره یه لنگ اش گم شد پیدا نکردم 😔😔😔😔

🥺🥺🥺

من انجام دادم نتیجه نداد

بخدا خودم محاااال ممکن بخونم نتیجه نگیرم