2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی بیاین

99 بازدید | 22 پست

سلام مامانای خوشگل

منم یه مامان اقدامی ام، میشه تجربیاتتونو بگین، اینکه در این دوره اقدام چی بخوریم چی نخوریم، چه کاری خوبه چه کاری ضرر داره من هیچی نمیدونم یه کمی ام میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ماه پیش دکتر رفتم، در حال حاضر نرفتم، این ماه اثدام کردم ولی فک کنم نگرفته چون علائم پریودی دارم

فقط استرس رو ازخودت دور کن وبی خیال باش.دارو هم قرص امگا۳.ویتامین ای.ویتامین دی.فولیک اسید.مصرف کن

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
فقط استرس نداشته باش همين

پس اینکه میگن گرمیجات بخوری ضرر داره راسته؟

منفک میکردم مثلا خرما، دارچین، عسل اینا خوبه همیشه تو چاییم چوب دارچین میریزم هم سردیشو میگیره هم دوست دارم

فک میکردم اینا رحممو گرم میکنه مفیده

پس اینکه میگن گرمیجات بخوری ضرر داره راسته؟ منفک میکردم مثلا خرما، دارچین، عسل اینا خوبه همیشه تو چ ...

والا من هيچكدوم از اين كارارو نكردم واسه همين نميتونم توصيه كنم

فقط ميدونم استرس واسه بارداري سمه

فقط استرس رو ازخودت دور کن وبی خیال باش.دارو هم قرص امگا۳.ویتامین ای.ویتامین دی.فولیک اسید.مصرف کن

فولیک اسید ۱ رو روزی یه دونه میخورم، بقیه رو دکتر ننوشت، بنظرت مصرف کنم؟ اونام روزی یه دونه؟

فولیک اسید ۱ رو روزی یه دونه میخورم، بقیه رو دکتر ننوشت، بنظرت مصرف کنم؟ اونام روزی یه دونه؟

بله من موقعی که اقدام بودم دکترواسم نوشت هیچ مشکلی هم نداشتم.زینک پلاس یادم رفت.شوهرتم ال کارنیتین بخوره 

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
والا من هيچكدوم از اين كارارو نكردم واسه همين نميتونم توصيه كنم فقط ميدونم استرس واسه بارداري سمه

استرس ندارم، سعی میکنم به خدا توکل و توجه کنم، هرچی خودش به صلاح میدونه، فقط خواستم اطلاعاتمو ببرم بالا 

ببینم چی خوبه چی بده

مثلا من قبلا روزی یک ساعت پیاده روی میکردم نیم ساعت میدوییدم، الان بعضی روزا نیم ساعت پیاده روی میرم ولی دیگه دو رو انجام نمیدم

واسه تغذیه هم دقیق نمیدونستم چیا رو باید رعایت کنم

سلام‌‌من‌یک‌سال‌و‌هفت ماهه که‌دراقدامم‌‌دکترم‌رفتم‌‌ خدارو‌شکر‌هیچ‌مشکلی‌ندارم‌ولی‌باردار نمیشم بنظ ...

اشکالی نداره ناامید نباش، بالاخره خدا میده سعی کن اصلا منتظر نباشی، هرچند واقعا اینکار سخته، من خودم ماه اول اقدامم بود ولی دوست داشتم حامله باشم و پریود نشم☹️