2777
2789
سلام خونوما...موهام عین سیم ظرفشویی شده وز و کم پشت،یه محصولی که عالی باشه ،برا ریزش مو هم خوب باشه بهم معرفی کنید....
اولا شامپو سان سیلک ماسک دو فازه کراتینه کریستال
این شما و این نی نی خوجمل ما[smiley]l/l_74.gif[/smiley] http://www.niniaxs.ir/index.php/6ta1/8852-2015-08-25-19-41-26 ببیندش و لطفا بهش رای بدید[smiley]l/l_34.gif[/smiley]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موهام زبر و وز شده بود اما ریشه اش چرب امروز رفتم کوتاه کردم یه ماسک موی کریستال خریدم که دوباره بهش برسم
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نمیکند* استاد شریعتی
البته من از همون مارک و جنس شامپوشم خریدم با هم استفاده میکردم اسم لاتینش Schon فارسی هم بهش شون میگن من یه دوره تا تموم شدنش استفاده کردم
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
بناول گندم اصل هم بتونی پیدا کنی عالیه فوق العادس هم از ریزش جلوگیری میکنه هم به رشد مو کمک میکنه هم موهای آسیب دیده رو ترمیم میکنه
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
یکی ازبچه ها گفت موی خواهرش عین سیم ظرفشویی بود ازماست استفاده کرد خیلی نرم و لطیف شد خودمم2یار زدم راضی بودم .عین نرم کننده استفاده کردم زیاد نموند
من اگر نیکمو گربد تو برو خود را باش...
Ba roghan naegil man chand saat. Ghable hamam saghe mohamo charb. Mikonam bad ba shampo nivea makhsoose. Mohaie. Khoshk. Mishoram Va az serome kiristal be moham mizanam va seshoar mikesham Kheiiiili khob mishem. Moham Mohaie man ghable in barname kheiliiiiii vez va khoshk bod
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد