2777
2789
عنوان

خانمایی که تازه عقد کردید

179 بازدید | 7 پست

ببخشید چنتا سوال دارم ممنون میشم کامل جواب بدید

اول اینک کلاسای مشاوره اجباریه؟ و با همسرتون تو یک کلاس شرکت میکنید یا جدا؟ 

فاصله بین نامه ازمایشگاه گرفتن تا تموم شدن کارا و عقد چند روزه؟ 

تازه عقد نکردم ولی اطرافم بوده کل کارای عقد سه روز طول کشیده براشون کلاساشم همون روز دوم رفتن ،زمان من کلاس اجباری نبود کل کارای عقدم تو یروز راه میافتاد هی یادش بخیر

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

آزمایشو که بدی همونجا نگهتون میدارن برای کلاس و این چیزا بعدم نامه رو بهتون میدن و از همونجا میتونین برین عقد کنین... هیچ مانعی نیست جز رسم و روسوماتتون...

بقیش بستگی به خودتون داره که بعله برون و نامزدی و خرید چقدر طول بکشه براتون... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایشو که بدی همونجا نگهتون میدارن برای کلاس و این چیزا بعدم نامه رو بهتون میدن و از همونجا میتونین ...

ینی ما که امروز ازمایشو بدیم فرداش میتونیم بریم محضر؟ 

بله 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

ما که آزمایش دادیم تا ساعت 12 ظهر نگهمون داشتن البته دوران کرونا بود و کلاس حضوری به اون صورت نبود و کتاب بهمون دادن بعدش ساعت 12 اسم زوجین رو میخوندن و میفرستادنشون واحد مساوره ژنتیک تا اگه مشکلی هست بررسی بشه... ساعت 12 هم نتیجه رو دادن بهمون ببریم  پیش یکی که مسئولش بود بهمون نامه داد 

با همون نامه میشه رفت محضر البته که واسه ما یه هفته وقفه افتاد تا هم خریدامونو بکنیم هم یکی از اقوام نزدیک من شهر دور بود مامانم دوست داشت اونم باشه...