2777
2789
عنوان

قهر کردن شوهر 😫😫😫😫

328 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

شوهر من خیلی خیلی خیلی زیاد قهر میکنه تا تقی ب توقی میخوره قهر میکنه 

قهر طولانی حتی یک کلمه باهام حرف نمیزنه مث بچها هرچی هم میخواد بهم بگه به دخترم میگه دخترم ب من بگه 

خسته شدم از این همه قهر همش قهر قهر قهر قهر 😫😫😫😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک در قهر ب سر میبرم و زنگ میزنه بدون هیچ مقدمه ای میگه گوشیو بده ب دخترم😐تازه دخترم ی سالشه😑😂

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

وای عزیزم خدا شاهده شوهر منم اینجوریه .بخدا سر چیز های الکی همش اخم همش قهر .اسم ما خانما بد رفته .این جور مردا به درد زندگی نمی خورن .

مال من هیکلش ۱۲۰ کیلو .انگار می خوایم ببریمش.تازه اگه مد بود میبریدیمم گوشتش تلخ بود .

ولی بیا احمق .پیرم کرده لعنتی گور به گور .خیلی هم حسوده .بخدا بعد میگه من اصلا حسود نیستم .خدا شاهد دروغگو به تمام معنا خودش رو هم تراز اماما میدونه.راستگو جشم پاک در حالی که ...

فقط امدم بگم خدا لعنتشون کنه خدا بکشتشون ایشالا حداقل مال منو بکشه .یه نفس راحت بکشم از دستش.

خونه پدرت قهر هستی؟

ن بابا منظورم اینه بحث کردیم قهریم باهم من خونه اون تو جادس آخه شغلش راننده ماشین سنگینه 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️